Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργο στην Πολωνία ανέλαβε η Intracom Telecom

Ο ασύρματος εξοπλισμός της Intracom Telecom παρέχει στη Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρσοβίας άμεσες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με εγκλήματα, αδικήματα και άλλα γεγονότα τα οποία συνέβησαν στην περιοχή που καλύπτεται από το σύστημα παρακολούθησης.

Εργο στην Πολωνία ανέλαβε η Intracom Telecom

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα την προμήθεια του ασύρματου εξοπλισμού της (δισημειακού και πολυσημειακού) καθώς και της πλατφόρμας διαχείρισης δικτύου της εταιρείας στην ZOSM (Zakład Obsługi Systemu Monitoringu m. st. Warszawy), εταιρεία παροχής υπηρεσιών παρακολούθησης της πρωτεύουσας της Πολωνίας, για την αντιμετώπιση των απαιτητικών αναγκών υποστήριξης του δικτύου παρακολούθησης (βίντεο) της Βαρσοβίας.

Συγκεκριμένα, η Intracom Telecom, σε συνεργασία με την Xentia, πολωνική εταιρεία παροχής ασύρματων λύσεων και ευρυζωνικών δικτύων για συστήματα παρακολούθησης, συνεχίζει να υποστηρίζει την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου της ZOSM σταδιακά από το 2015. Τα συστήματα της Intracom Telecom (WiBAS™-OSDR, OmniBAS™ και StreetNode™) καθώς και η προηγμένη πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου (uni|MS™) της εταιρείας δίνουν τη δυνατότητα στη ZOSM να αναπτύξει ένα δίκτυο μεγάλων ταχυτήτων, ασφάλειας και υψηλής απόδοσης, που υποστηρίζει πάνω από 425 κάμερες εγκατεστημένες σε 18 συνοικίες της Βαρσοβίας παρέχοντας 24ωρη παρακολούθηση των πιο ευαίσθητων περιοχών της πρωτεύουσας.

Η ZOSM επέλεξε τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας της Intracom Telecom μετά από δημόσιο διαγωνισμό και εκτεταμένες δοκιμές των συστημάτων για την υποστήριξη της διανομής εύρους ζώνης (bandwidth) που απαιτείται για κάμερες IP υψηλής ευκρίνειας οι οποίες χρησιμοποιούνται από 15 Κέντρα Παρακολούθησης στην Αστυνομική Διεύθυνση και σε περιφερειακά αστυνομικά τμήματα.

Ο ασύρματος εξοπλισμός της Intracom Telecom παρέχει στη Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρσοβίας άμεσες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με εγκλήματα, αδικήματα και άλλα γεγονότα τα οποία συνέβησαν στην περιοχή που καλύπτεται από το σύστημα παρακολούθησης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο εξοπλισμός εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά και χρησιμοποιήθηκε από την εταιρεία ZOSM για να καλύψει τις ανάγκες παρακολούθησης δεδομένων κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας το 2016.

Ο κ. Jacek Łukomski, επικεφαλής του τεχνικού τμήματος στη ZOSM, σχολίασε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή των συνεργατών μας που θέτουν τη δημόσια ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητα και μας βοήθησαν να αναπτύξουμε ένα δίκτυο που εξασφαλίζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για γεγονότα εγκληματικών πράξεων, αυξάνοντας το βαθμό ασφάλειας για τους συμπολίτες μας. Με την αξιοποίηση του ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom καθώς και των υπηρεσιών υλοποίησης της Xentia, εγκαταστήσαμε εύκολα κάμερες σε όλες τις αναγκαίες τοποθεσίες».

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Η Intracom Telecom επενδύει σημαντικά σε προηγμένες λύσεις ασφάλειας για μικροκυματικά δίκτυα οι οποίες διαθέτουν απεριόριστες δυνατότητες. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Xentia και τη ZOSM της Βαρσοβίας και ευελπιστούμε να συμβάλουμε περαιτέρω με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και σε ανάλογα κρίσιμα έργα».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v