Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος πρόεδρος της MIG ο Παναγιώτης Θρουβάλας

Ο έως σήμερα εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ομίλου της MIG αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Σταύρο Λεκκάκο. «Οραμα και επιδίωξή μας παραμένει η ισχυροποίηση των εταιρειών του ομίλου», τονίζει.

 Νέος πρόεδρος της MIG ο Παναγιώτης Θρουβάλας

Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. της MIG εκλέχθηκε ο Παναγιώτης Θρουβάλας, που θεωρείται από την αγορά ένα από τα πιο έμπειρα και ικανά στελέχη. Χαρακτηρίζεται άνθρωπος με σφαιρική αντίληψη στα χρηματοοικονομικά, στις επενδύσεις και στην καθημερινή λειτουργία των εταιρειών του μεγάλου ομίλου, θεωρείται «αποτελεσματικός στα δύσκολα», καθώς έχει χειριστεί πολύπλοκες υποθέσεις που αφορούσαν εταιρείες της ΜIG αλλά και άλλων ομίλων στους οποίους διετέλεσε ανώτερο στέλεχος.

Ο Παναγιώτης Θρουβάλας, που αντικαθιστά τον Σταύρο Λεκκάκο που υπέβαλε την παραίτησή του, μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜIG, δήλωσε: «Ευχαριστώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου. Σε συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου κ. Αθανάσιο Παπανικολάου και όλη τη διοικητική ομάδα του ομίλου ΜIG, όραμα και επιδίωξή μας παραμένει η ισχυροποίηση των εταιρειών του ομίλου, η βελτίωση των αποτελεσμάτων τους και η διατήρηση της ηγετικής τους θέσης στους τομείς που δραστηριοποιούνται».

Η επίσημη ανακοίνωση

Η «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρία») ανακοινώνει ότι την 3.1.2018 o Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας κ. Σταύρος Λεκκάκος υπέβαλε την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Λεκκάκο και εξέλεξε τον μέχρι σήμερα Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Θρουβάλα ως νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου με εκτελεστικές αρμοδιότητες. Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Παναγιώτης Θρουβάλας, Πρόεδρος - Εκτελεστικό Μέλος,

2. Μανώλης Ξανθάκης, Αντιπρόεδρος - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,

3. Αθανάσιος Παπανικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό Μέλος,

4. Christophe Vivien, Εκτελεστικό Μέλος,

5. Γεώργιος Ευστρατιάδης, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

6. Φώτιος Καρατζένης, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

7. Γεώργιος Λασσαδός, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,

8. Στέφανος Καψάσκης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,

9. Πέτρος Κατσούλας, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος και

10. Ευστράτιος Χατζηγιάννης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v