Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δυναμική χρονιά για την Entersoft το 2017

Το 3ετές πλάνο επενδύσεων αφορά σε εξαγορές που είχαν παγώσει τα χρόνια της κρίσης, ανάπτυξη νέων προίόντων, ανανέωση και διεύρυνση κεντρικών προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και προσλήψεις.

Δυναμική χρονιά για την Entersoft το 2017

Η Entersoft συνέχισε το 2017 την δυναμική της ανάπτυξη, με τον κύκλο εργασιών να αυξάνεται κατά 12,4% και τα κέρδη σε επίπεδο ομίλου κατά 39%. Όπως σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία, η Entersoft αναπτύσσεται σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, κάτι που οφείλεται στην πρωτοπορία των προϊόντων της, στον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών της και στην εξαγωγική της δραστηριότητα.

Όπως αναφέρει, η ανάπτυξη της εταιρείας αναμένεται να ενισχυθεί με τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Σε αυτή την κατεύθυνση θα λειτουργήσει και η εξαγορά της δραστηριότητας Enterprise Mobility της Sieben, που προσθέτει ένα ακόμα σημαντικό κρίκο στην ολοκληρωμένη υποστήριξη των επιχειρήσεων. Η συνεργασία με την Sieben ολοκληρώθηκε στις 23/4 και ήδη είναι σε πλήρη ανάπτυξη. 

Η στρατηγική της επικέντρωσης σε υπηρεσίες υποστήριξης προς μεγάλες και μεσαίες εταιρείες επιβεβαιώθηκε την προηγούμενη χρονιά, καθώς προστέθηκαν στο πελατολόγιο της Entersoft σημαντικές επιχειρήσεις όπως Φυσικό Αέριο Αττικής, Freshline, Μουρίκης, Χανδρής, Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, ΜΕΒΓΑΛ, ELPEN, Sani Resort κλπ.

Η εταιρεία, επισημαίνει στην ανακοίνωσή της πως συνεχίζει το 3ετές πλάνο επενδύσεων που διατηρεί στα προϊόντα της την τεχνολογική πρωτοπορία. Οι επενδύσεις αφορούν εξαγορές που είχαν παγώσει τα χρόνια της κρίσης, ανάπτυξη νέων προϊόντων στον ευρύτερο χώρο του Supply Chain, την ανανέωση και διεύρυνση των κεντρικών προϊόντων και υπηρεσιών (ERP & CRM), καθώς και την πρόσληψη νέων ταλέντων και έμπειρων επαγγελματιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v