Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαψεύδει σενάρια πώλησης της Vivartia η MIG

Βασικός στόχος παραμένει η επίτευξη του πλάνου ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί, τονίζει η MIG. Καμία πραγματική βάση στις αναφορές για επενδυτικές προτάσεις και «συμφωνίες», προσθέτει ο όμιλος.

Διαψεύδει σενάρια πώλησης της Vivartia η MIG

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε ενδεχόμενη πώληση της Vivartia προχωρά η Marfin Investment Group

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «σχετικά με δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό αναφορικά με πιθανή πώληση της Vivartia ή θυγατρικών εταιρειών της, η Διοίκηση της MIG θέλει να δηλώσει κατηγορηματικά ότι:

Κανένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται ούτε για τη Vivartia συνολικά, ούτε για καμία από τις θυγατρικές της εταιρείες, ενώ αντιθέτως βασικός στόχος παραμένει η επίτευξη του πλάνου ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί.

Κατά συνέπεια, οι αναφορές σε επενδυτικές προτάσεις, συμφωνίες ή άλλα συναφή μπορεί να απηχούν επιθυμίες διαφόρων αλλά καμία πραγματική βάση δεν έχουν.

Οι Διοικήσεις της MIG και της Vivartia δηλώνουν ότι έχουν ως αποκλειστικό στόχο την ισχυροποίηση των εταιρειών, μέσω της εδραίωσης της ηγετικής θέσης τους στους κλάδους που δραστηριοποιούνται. Για τοn σκοπό αυτό, ήδη συμφωνήθηκε και υλοποιείται η αναδιάρθρωση του συνόλου του δανεισμού, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή χρηματοοικονομική τους λειτουργία καθώς και η συνεχής βελτίωση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v