Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Στις 11 Ιουνίου η αποκοπή μερίσματος €0,32/μετοχή

Η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 11η Ιουνίου 2018 και η διαδικασία καταβολής του μερίσματος στους δικαιούχους θα ξεκινήσει την 15η Ιουνίου 2018.

Μυτιληναίος: Στις 11 Ιουνίου η αποκοπή μερίσματος €0,32/μετοχή

Η Μυτιληναίος ανακοίνωσε ότι Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την 7η Ιουνίου 2018, αποφάσισε μεταξύ άλλων, τη διανομή μερίσματος ανερχόμενο στο ποσό των €0,32 ανά μετοχή και μετά την παρακράτηση φόρου ποσοστού 15% το καθαρό πληρωτέο μέρισμα ανά μετοχή θα ανέρχεται τελικά σε 0,272€.

Για τους αλλοδαπούς δικαιούχους μερίσματος (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), οι οποίοι είναι κάτοικοι συμβατικών κρατών, ο παρακρατούμενος φόρος ποικίλλει ανάλογα με τις προβλέψεις της οικείας σύμβασης αποφυγής διπλής φορολογίας, ο οποίος σε κάθε περίπτωση δεν υπερβαίνει το 15%.

Η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 11η Ιουνίου 2018 και η διαδικασία καταβολής του μερίσματος στους δικαιούχους θα ξεκινήσει την 15η Ιουνίου 2018. Από την ίδια ημερομηνία οι μετοχές της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην καταβολή του μερίσματος. Δικαιούχοι στην καταβολή μερίσματος είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) την 12η Ιουνίου 2018 (record date).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v