Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Νova βράβευσε τους αθλητές που έχουν πάρει μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς

Η συνδρομητική τηλεόραση τίμησε τους τους αθλητές σε εκδήλωση με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Η Νova βράβευσε τους αθλητές που έχουν πάρει μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς

Την έμπρακτη στήριξή της στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή έδειξε για άλλη μια φορά η Nova κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμής της υπεράνθρωπης προσπάθειας των αθλητών και αθλητριών με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΕ. Στη λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής και μεταδόθηκε από τα κανάλια Novasports, βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές που έχουν κατακτήσει μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης αναφερόμενος στη συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τόνισε: «Στη Nova έχουμε ως βασική αποστολή να στρέφουμε τους προβολείς στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλητισμού. Τους αθλητές, τους προπονητές, όλους αυτούς που μας προσφέρουν πλούσια αθλητική δράση. Εκτός όμως, από την ενασχόλησή μας με τους επαγγελματίες αθλητές, θεωρούμε υποχρέωσή μας και κοινωνική μας ευθύνη ως εταιρεία να στρέφουμε τα φώτα της δημοσιότητας σε αυτούς τους υπεραθλητές των Παραολυμπιακών αγωνισμάτων. Είναι οι άνθρωποι που κάθε μέρα νικάνε. Κάθε μέρα ξεπερνούν τον εαυτό τους και πολύ συχνά θριαμβεύουν όταν συμμετέχουν σε αγώνες. Ευχόμαστε κι άλλους θριάμβους κι άλλα μετάλλια έτσι ώστε να γίνουν το παράδειγμα σε όλη την κοινωνία, ότι όταν παλεύεις μπορείς να νικήσεις».

Οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία. Η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο ρόλο του «Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας» και έχοντας υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής. Μεταξύ αυτών, προσωπικά αφιερώματα σε αθλητές, φιλοξενία αθλητών στο πλατό εκπομπών, ειδική εκπομπή με τίτλο «Η Ώρα των Παραολυμπιονικών» και δημοσιογραφική κάλυψη εκδηλώσεων της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v