Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τουλάχιστον 4 επενδυτές διεκδικούν την Εθνική Ασφαλιστική

Fosun, CVC, Lone Star και LCP πέρασαν, σύμφωνα με πληροφορίες από την αξιολόγηση των συμβούλων. Στις 15 Νοεμβρίου η προθεσμία για την κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών χωρίς να ανοίξει virtual data room.

Τουλάχιστον 4 επενδυτές διεκδικούν την Εθνική Ασφαλιστική

Τέσσερις τουλάχιστον επενδυτές πέρασαν την αξιολόγηση των συμβούλων και αποκτούν «διαβατήριο» για να διεκδικήσουν την απόκτηση τουλάχιστον του 80% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής μαζί με μια 10ετή σύμβαση αποκλειστικής διάθεσης ασφαλιστικών προϊόντων μέσω του δικτύου της Εθνικής Τράπεζας.

Όπως αποκάλυψε η στήλη Χαμαιλέων, οι σύμβουλοι πώλησης Goldman Sachs και Morgan Stanley ζήτησαν μαζί με τις συμβάσεις εμπιστευτικότητας την παροχή από τους επενδυτές συγκεκριμένων στοιχείων προκειμένου να αξιολογήσουν την αξιοπιστία τους.

Η σχετική διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα και, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τέσσερις επενδυτές πέρασαν στην επόμενη φάση αποκτώντας την δυνατότητα να υποβάλουν μη δεσμευτικές προσφορές.

Πρόκειται για τις CVC, I3CP, εταιρεία ειδικού σκοπού, που χρηματοδοτείται από την LCP, την Fosun και την Lone Star η οποία πρέπει να παράσχει κάποιες τυπικές διευκρινίσεις.

Οι μη δεσμευτικές προσφορές ορίστηκαν για τις 15/11 χωρίς να ανοίγει για τους ενδιαφερόμενους virtual data room.

Οι ενδεικτικές προσφορές θα κατατεθούν με βάση ένα 100σέλιδο info memo.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v