Alpha Αστικά Ακίνητα: Στις 4/12 η ΕΓΣ για εκλογή μελών του ΔΣ

Στα θέματα της έκτακτης γενικής συνέλευσης η ανακοίνωση εκλογής τριών μελών του ΔΣ σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και η εκλογή Επιτροπής Ελέγχου.

Alpha Αστικά Ακίνητα: Στις 4/12 η ΕΓΣ για εκλογή μελών του ΔΣ

Οι Μέτοχοι της Alpha Αστικά Ακίνητα καλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 4 ∆εκεµβρίου, προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τα εξής θέματα ημερησίας διατάξεως:

1. Προσαρµογή του Καταστατικού της Εταιρείας στις διατάξεις του ν.4548/2018 σύµφωνα µε το άρθρο 183 παρ.1 του ανωτέρω νόµου.

2. Έγκριση της Πολιτικής Αποδοχών, σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν. 4548/2018.

3. Ανακοίνωση εκλογής τριών µελών του ∆ιοικητικού Συµβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

4. Εκλογή Επιτροπής Ελέγχου.

5. Λοιπά Θέµατα-Ανακοινώσεις.

Οπως αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία, σε περίπτωση που κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν επιτευχθεί η εκ του Καταστατικού οριζόµενη απαρτία για την λήψη αποφάσεως επί των θεµάτων της Ηµερησίας ∆ιάταξης, θα συνέλθει Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 11 ∆εκεµβρίου, χωρίς να δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο