Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κ. Δομαζάκης (Creta Farms): Επανέρχεται με αίτηση ακύρωσης

Υποστηρίζει ότι οφειλές προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς σε διάστημα μόλις 11 μηνών έχουν υπερδιπλασιαστεί και οι μισοί εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν απολυθεί.

Κ. Δομαζάκης (Creta Farms): Επανέρχεται με αίτηση ακύρωσης

Κατά του επενδυτικού σχήματος της Impala Invest που ανέλαβε την εξυγίανση της Creta Farm στρέφεται με ανακοίνωσή του ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, σε συνέχεια αίτησης που κατέθεσε στις 21.1.2021 για ακύρωση της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου, με την οποία είχε επικυρωθεί (στις 5.2.2020) η Συμφωνία Εξυγίανσης και Μεταβίβασης της Certa Farms.

Όπως σημειώνεται, η παραπάνω αίτηση έχει παραδοθεί ήδη προς ανάρτηση στο ΓΕΜΗ Εισηγμένων Εταιρειών και πρόκειται να αναρτηθεί εντός των επόμενων ημερών ενώ η συζήτηση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 5.3.2021 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το πρωί σήμερα ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, εκ των ιδρυτών της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, καταγγέλλει το επενδυτικό σχήμα του οποίου ηγείται ο Δημήτρης Βιντζηλαίος αναφέροντας πως « οι φερόμενοι επενδυτές της εταιρείας ουδέν κεφάλαιο έχουν διαθέσει για τη στήριξή της».

Υποστηρίζει ότι οφειλές προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς σε διάστημα μόλις 11 μηνών έχουν υπερδιπλασιαστεί και οι μισοί εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν απολυθεί, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις. «Η συρρικνωμένη πλέον εταιρεία πουλάει όσο όσο με ορίζοντα ολίγων ημερών ή εβδομάδων στην καλύτερη περίπτωση. Κυρίως όμως, ο πίνακας πιστωτών στον οποίο στηρίχθηκε η Συμφωνία Εξυγίανσης και παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο δεν περιέλαβε, σκοπίμως, επιβεβαιωμένη απαίτησή μου έναντι της εταιρείας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v