Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UniSystems: Reseller Agreement με τη Microsoft για τα Microsoft Surface

Το συμβόλαιο μεταπώλησης καλύπτει όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις οποίες δραστηριοποιείται η Uni Systems και έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας Gold Partnership που διατηρεί με τη Microsoft.

UniSystems: Reseller Agreement με τη Microsoft για τα Microsoft Surface

Ενισχύεται το χαρτοφυλάκιο λύσεων της Uni Systems για το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας (modern workplace) μέσω του συμβολαίου μεταπώλησης των Microsoft Surface που υπέγραψαν πρόσφατα οι δύο εταιρείες.

Η νέα συμφωνία εντάσσεται στη στρατηγική της Εταιρείας που αφορά στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και περιλαμβάνει την πλατφόρμα Microsoft 365 και τα προϊόντα Microsoft Surface για ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης μέσα από ένα ισχυρό πλαίσιο που διασυνδέει συσκευές και υπηρεσίες, προστατεύοντας παράλληλα ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα. Οι εν λόγω λύσεις ενισχύουν τη συνεργατικότητα, την απλοποίηση της ροής εργασιών, την παραγωγικότητα και την απρόσκοπτη αξιοποίηση εταιρικών πληροφοριών που χρειάζονται καθημερινά οι χρήστες για την ολοκλήρωση των εργασιών τους. Τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά αποτελούν βασικά συστατικά του ψηφιακού μετασχηματισμού, πεδίο στο οποίο η Uni Systems διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία βάσει σύνθετων έργων που υλοποιεί στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά.

Ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Πωλήσεων Εμπορικών Συνεργατών της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε σχετικά: «Σε μια εποχή προσαρμογής σε ένα νέο – υβριδικό- εργασιακό περιβάλλον, η συνεργασία μας με τη Uni Systems θα προωθήσει ακόμα περισσότερο τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που θα ενισχύει την παραγωγικότητα, θα «ακούει» τις ανάγκες των εργαζομένων, θα ξεκλειδώνει τις δυνατότητες συνεργασίας, ενώ ταυτόχρονα θα εγγυάται την ασφάλεια τόσο των χρηστών όσο και των επιχειρήσεων. Η σειρά Microsoft Surface είναι ειδικά σχεδιασμένη για το μέλλον της εργασίας. Σε συνδυασμό με Windows 10 Professional και Microsoft 365, δίνει στους επαγγελματίες την ελευθερία να εργάζονται από οπουδήποτε, παρέχοντας ασφάλεια και τις σύγχρονες δυνατότητες διαχείρισης της Microsoft.»

Συμπληρώνοντας, ο Θεόδωρος Πούλιας, Enterprise Solutions Business Unit Director, δήλωσε ικανοποιημένος από τη νέα και υποσχόμενη συνεργασία και ανέφερε: «Η μετάβαση από το παραδοσιακό στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας απαιτεί καταρχάς αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας και ισχυρά εργαλεία που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα επιτρέποντας την εργασία όποτε και απ’ όπου επιλέξει ο χρήστης, χωρίς περιορισμούς. Η παρατεταμένη διάρκεια της πανδημίας, μας υπέδειξε ένα διαφορετικό δρόμο εργασίας που οφείλουμε να εντάξουμε στη στρατηγική μας ώστε να διευκολύνουμε τόσο τους χρήστες όσο και τους οργανισμούς.»

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το συμβόλαιο μεταπώλησης καλύπτει όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις οποίες δραστηριοποιείται η Uni Systems και έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας Gold Partnership που διατηρεί με τη Microsoft.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v