Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ασφαλιστικά μέτρα για την Εγνατία ετοιμάζει η ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Αρνητική απόφαση του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων στο αίτημα που απέστειλε την περασμένη Παρασκευή η Άκτωρ για παράταση του διαγωνισμού. Ασφαλιστικά μέτρα προαναγγέλλει η διοίκηση της Ελλάκτωρ.

Ασφαλιστικά μέτρα για την Εγνατία ετοιμάζει η ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Κανονικά μεθαύριο 1η Απριλίου θα διεξαχθεί η τελική φάση του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου φέρεται να απέρριψε το αίτημα της Άκτωρ για την παράταση του διαγωνισμού. Μετά από αυτή την εξέλιξη πηγές του ομίλου Ελλάκτωρ σημείωναν ότι αύριο Τετάρτη θα καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η θυγατρική της Ελλάκτωρ απέστειλε την περασμένη Παρασκευή αίτημα στο ΤΑΙΠΕΔ ζητώντας την παράταση του διαγωνισμού επικαλούμενη την ανάγκη ενίσχυσης του ανταγωνισμού προς χάρη του δημοσίου συμφέροντος.

Η Άκτωρ έμεινε εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, καθώς όπως υποστηρίζει η διοίκηση της εισηγμένης, ο εταίρος της Roadis αποφάσισε να μην κατέλθει στη φάση των δεσμευτικών προσφορών γνωστοποιώντας την απόφαση του μετά την προθεσμία της 1ης Μαρτίου που είχε ορίσει το ΤΑΙΠΕΔ ως καταληκτική ημερομηνία για τη γνωστοποίηση ενδεχομένων αλλαγών στη σύνθεση των επενδυτικών σχημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v