Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας στην Ιρλανδία

Η σύσταση της εν λόγω νέας εταιρείας εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του ομίλου για την στοχευμένη διεύρυνση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του παγκοσμίου δικτύου διανομής και διάθεσης των προϊόντων του.

Flexopack: Σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας στην Ιρλανδία

Στην σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Flexopack Ireland Limited» στo Δουβλίνο, στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, προχώρησε η Flexopack.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, η  νέα εμπορική εταιρεία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική «Flexopack International Limited» και η λειτουργική της οργάνωση και δράση, θα εκκινήσει και υλοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Η Flexopack τονίζει ότι η σύσταση της εν λόγω νέας εταιρείας εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του ομίλου για την στοχευμένη διεύρυνση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του παγκοσμίου δικτύου διανομής και διάθεσης των προϊόντων του και αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση και ουσιαστική επέκταση της παρουσίας του στην αγορά της Ιρλανδίας, καθώς και στην πληρέστερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης γεωγραφικής αγοράς μέσω της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v