Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Celestyal Cruises: Tο νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας 2022–2023

Προσθήκη του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Experience στον στόλο. «Καθώς ξεκινάμε στις 12 Ιουνίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον σχεδιασμό μας για την επόμενη διετία», δήλωσε ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής Leslie Peden,

Celestyal Cruises: Tο νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας 2022–2023

Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Experience θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» τον Μάρτιο του 2022, ενώ θα συνεχίσει με την ανανεωμένη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» με νέο προορισμό την πόλη της Καβάλας.

Το κρουαζιερόπλοιο, που προστέθηκε στο στόλο της Celestyal Cruises το 2020, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του το 2021, αλλά, λόγω της πανδημίας, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 2022 με την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι» και θα επισκεφθεί προορισμούς στην Ελλάδα (Αθήνα και Ρόδος), την Αρχαία Έφεσο, το Ισραήλ ('Αστοντ), την Αίγυπτο (Πορτ Σαίντ) και την Κύπρο (Λεμεσός). Θα προσφέρει all-inclusive κρουαζιέρες, σε τιμές που ξεκινούν από 879 ευρώ ανά άτομο.

Από τις 7 Ιανουαρίου του 2023, το Celestyal Experience θα ξεκινήσει κρουαζιέρες επτά και δεκατεσσάρων διανυκτερεύσεων που θα διαρκούν ολόκληρο το έτος. Όλες οι αναχωρήσεις για το 2022- 2023 θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση από τις 20 Μαΐου.

Ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Celestyal Cruises, Leslie Peden, δήλωσε σχετικά: «Καθώς ξεκινάμε την ασφαλή επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων μας αυτό το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον σχεδιασμό μας για την επόμενη διετία, με τη προσθήκη του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Experience στον στόλο μας. Το Celestyal Experience αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στη συνεχή μας ανάπτυξη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v