Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Συμφωνία με ICB για δίκτυο καταστημάτων με το σήμα των «Καρντάσιανς»

Ο όμιλος θα ανοίξει με τη μορφή του Retail Distributor (Master Franchising) monobrand καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Folli Follie: Συμφωνία με ICB για δίκτυο καταστημάτων με το σήμα των «Καρντάσιανς»

Καταστήματα με το εμπορικό σήμα kendall and kylie που δημιούργησαν οι αδελφές Kendall και Kylie Jenner, γνωστές από το τηλεοπτικό reality Τhe Kardashians, θα δημιουργεί κατά αποκλειστικότητα η Folli Follie, που σύναψε συμφωνία master franchise με την αμερικανική ICB. Πρόκειται για μία από τις δύο συμφωνίες που προωθεί η εταιρεία το τελευταίο διάστημα, με στόχο από τα έσοδα που θα δημιουργήσει, να καλύψει μέρος του τζίρου που χάνει από τα συμβόλαια που λήγουν με τη Nike.

Εντός των ημερών αναμένεται να υπογράψει και με το δεύτερο σήμα, αμερικανικής επίσης προέλευσης, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα εξής:

«Ο Όμιλος FF Group συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά και φέρνει στην Ευρώπη τα καταστήματα KENDALL+KYLIE. Στη συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ του Ομίλου FF Group και της εταιρείας ICB (International Celebrity Brands) προβλέπεται ότι ο Όμιλος θα ανοίξει με τη μορφή του Retail Distributor (Master Franchising) monobrand καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Το πρώτο monobrand κατάστημα KENDALL+KYLIE στην Ευρώπη ανοίγει από τον Όμιλο FF Group και συγκεκριμένα στη Σόφια τον Μάιο 2021 στο Ring Mall, ενώ τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το δεύτερο ομώνυμο κατάστημα στη Γλυφάδα Αττικής».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v