Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Συζητήθηκε το αίτημα για ειδικό εντολοδόχο

Η εταιρεία αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου, προκειμένου να προχωρήσει στη σύγκληση γενικής συνέλευσης που θα ανάψει το πράσινο φως στη συμφωνία εξυγίανσης.

Folli Follie: Συζητήθηκε το αίτημα για ειδικό εντολοδόχο

Συζητήθηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών το αίτημα της Folli Follie για διορισμό ειδικού εντολοδόχου -ο οποίος έχει την εξουσία να συγκαλέσει γενική συνέλευση και να ασκήσει το δικαίωμα παράστασης και ψήφου του βασικού μετόχου, που δεν συμπράττει για την έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συναίνεσαν στο αίτημα, μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι, εκπρόσωποι των ομολογιούχων του Euronote και η JP Morgan, ενώ κατέθεσε ανταίτηση η πλευρά του βασικού μετόχου Δημήτρη Κουτσολιούτσου, ζητώντας αναβολή της συζήτησης για τον Οκτώβριο. Επικαλέστηκε θέματα που είχε θίξει και στη γενική συνέλευση των μετόχων, τον περασμένο Μάρτιο.

Το αίτημά του απορρίφθηκε και η εταιρεία αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου, προκειμένου να προχωρήσει στη σύγκληση γενικής συνέλευσης που θα ανάψει το πράσινο φως στη συμφωνία εξυγίανσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v