Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από την Intrum Hellaς

Εργαζόμενοι της εταιρείας συνέλλεξαν 3.500 λίτρα σκουπιδιών από την παραλία του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Στόχος η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των υπαλλήλων της μέσω ανάδειξης της αξίας του εθελοντισμού.

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από την Intrum Hellaς

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Intrum Hellas και με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση και συνεισφορά του ανθρώπινου δυναμικού σε περιβαλλοντικά θέματα, με αφορμή τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα, πραγματοποιήθηκε εθελοντική δράση την Κυριακή 15 Μαΐου για τον καθαρισμό της παραλίας του Αγ. Νικολάου στην Ανάβυσσο. Η δράση αυτή εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας που στοχεύουν παράλληλα στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού από τους εργαζόμενους της Intrum.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στηρίζοντας ενεργά τους σκοπούς του εθελοντικού κινήματος Save Your Hood, η ομάδα εθελοντών της Intrum Hellas, μαζί με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα παράκτιας ρύπανσης, διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης. Στη συνέχεια συνεισέφεραν στην περιβαλλοντική αναβάθμιση περισυλλέγοντας πάνω από 3.500 λίτρα σκουπιδιών από την παραλία του Αγ. Νικολάου.

«Στην Intrum, πιστεύουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και η αξία του εθελοντισμού ανεκτίμητη. Με ενθουσιασμό, οι εθελοντές μας ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν σε μια συμβολική προσπάθεια, στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Μια αισιόδοξη αρχή για μια σειρά δράσεων που φέρνει τους εργαζομένους μας πιο κοντά, με γνώμονα τις αξίες μας και τους στόχους μας για ένα βιώσιμο μέλλον», τόνισε η Μαρία Φατζικμανώλη, Β. Γενική Διευθύντρια, επικεφαλής HR Intrum Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v