Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Epsilon Net: Ημερίδα για τη στήριξη του εταιρικού ψηφιακού μετασχηματισμού

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την InfoQuest και την υποστήριξη της Microsoft. Στοχεύει στην ενημέρωση των πρακτικών διευκόλυνσης της ψηφιακής μετάβασης των ελληνικών επιχειρήσεων, που προσφέρει το Ταμείο Ανάκαμψης. Πότε θα γίνει.

Epsilon Net: Ημερίδα για τη στήριξη του εταιρικού ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο Όμιλος Epsilon Net, με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις δυνατότητες ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, διοργανώνει την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022 (17:00 – 19:00) ενημερωτική ημερίδα με την συνεργασία της ΙnfoQuest και την υποστήριξη της Microsoft, με τίτλο: «Ταμείο Ανάκαμψης: Πρόγραμμα κουπονιών (Vouchers) για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός του νέου προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» είναι η επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της χώρας, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας, προσφέροντας την δυνατότητα προμήθειας ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του συστήματος των «vouchers» με εξαιρετικά απλοποιημένες διαδικασίες.

Το ύψος των vouchers αυξάνει ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης (αριθμός Ετήσιων Μονάδων Εργασίας το 2021) και κυμαίνεται από 900 έως 18.000 ευρώ, παρέχοντας επιδότηση 90% του προϋπολογισμού απόκτησης των ψηφιακών εργαλείων και των σχετικών υπηρεσιών. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος, το οποίο χρηματοδοτείται στο σύνολο του από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, ανέρχεται σε 180.000.000€ και ο στόχος είναι να ενισχυθούν 80.000-100.000 επιχειρήσεις.

Η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για τους δικαιούχους των λύσεων. Στο πλαίσιο αυτό η θεματολογία της ενημερωτικής θα επικεντρωθεί:

  • στη διαδικασία και την ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων
  • στις κατηγορίες των επιχειρήσεων και τα κριτήρια επιλογής τους
  • στη δυνατότητα αξιοποίησης ολοκληρωμένες προτάσεων για την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων

Στα καίρια αυτά ερωτήματα θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις :

  • η Γιώτα Παπαρίδου, Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΠΕ
  • ο Θάνος Δήμας, Εκτελεστικός Σύμβουλος του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Εισηγήσεις σχετικά με το πρόγραμμα και τα ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, που περιλαμβάνουν λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού, ηλεκτρονικής τιμολόγησης, εργαλείων collaboration και λύσεων security & Ecommerce, που προτείνονται, θα πραγματοποιήσουν:

  • ο Αντώνης Σταματόπουλος, Commercial Director της Info Quest Technologies
  • ο Χρόνης Τζερεφός, Territory Channel Manager της Microsoft
  • ο Πέτρος Κοραλής, Sales Director της Epsilon Net
Για τη δήλωση συμμετοχής σας ακολουθήστε το Link.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v