Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πάνω από 6.500 συμμετέχοντες σε 235 εθελοντικές δράσεις

Έλαβαν χώρα την Κυριακή 29 Μαΐου για 12η συνεχόμενη χρονιά και υλοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Αφορούσαν σε ένα ευρύ φάσμα εθελοντικής προσφοράς

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πάνω από 6.500 συμμετέχοντες σε 235 εθελοντικές δράσεις

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία. Περισσότεροι από 6.500 ενεργοί εθελοντές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσηέδωσαν το παρών την Κυριακή 29 Μαΐου και έκαναν τη διαφορά.

Οι δράσεις αγκάλιασαν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών και μοναδικών πράξεων φροντίδας.

Ενδεικτικά:

  • Στην Καλαμάτα, πάνω από 80 εργαζόμενοι των καταστημάτων ΑΒ ενώθηκαν σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, με τους Παλαίμαχους της Μαύρης Θύελλας, την ιστορική ομάδα της Καλαμάτας, αλλά και παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου. Τα έσοδα από τον αγώνα διατέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου.
  • Στο Κερατσίνι, από την άλλη, οι εργαζόμενοι σε συνεργασία με τον δήμο, την πυροσβεστική και την ομάδα προσκοπίνων της περιοχής προχώρησαν σε μία περιβαλλοντική δράση και συγκεκριμένα σε δεντροφύτευση στο Πάρκο «Ανδρέας Παπανδρέου» στον λόφο Σελεπίτσαρι.
  • Στα κεντρικά γραφεία της ΑΒ Βασιλόπουλος, διοργανώθηκε ένα μοναδικό Φεστιβάλ Εθελοντισμού. Σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Εthelon, οι εθελοντές και οι μικροί φίλοι της ΑΒ ετοίμασαν activity kits με υλικά ζωγραφικής, τα οποία θα διανεμηθούν σε ΜΚΟ που στηρίζουν παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν είδη ανάγκης για 4 ακόμη ΜΚΟ (Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΚΕΑ – ΧΑΡΑ», Stray Gerakas – Justice for Animals, ΠΕΜΦΗ και ΛΥΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ) για να στηρίξουν τη δράση και το έργο τους.
  • Στο Άργος, οι εθελοντές, καθάρισαν τον ιστορικό λόφο Ασπίδας στον οποίο βρίσκεται το Κάστρο της πόλης. Ενώ, στο Ηράκλειο Κρήτης, οι εθελοντές του καταστήματος ΕΝΑ σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης προχώρησαν σε ενημέρωση τοπικών σχολείων για τη σπατάλη τροφίμων.

Επιπλέον η ΑΒ Βασιλόπουλος δημιουργεί φέτος για πρώτη φορά ένα Hub εθελοντισμού για τους εργαζομένους. Το Hub θα φιλοξενεί δράσεις εθελοντισμού όλη την χρονιά, ώστε ο κάθε εργαζόμενος να διαλέξει εκείνη που του ταιριάζει καλύτερα και στον χρόνο που τον εξυπηρετεί. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει για 12η συνεχόμενη χρόνια το «παρών», με ουσιαστικές πράξεις φροντίδας και αγάπης. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v