Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης για την Optima bank

Πρόκειται για το 26ο σύγχρονο κατάστημα και 5ο στην ελληνική περιφέρεια σε λιγότερο από 3 χρόνια. Η τράπεζα ήδη καταγράφει χρηματοδοτήσεις άνω των €2 δισ. στην πραγματική οικονομία

Νέο υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης για την Optima bank

Η Optima bank εγκαινίασε την Πέμπτη, 9 Ιουνίου το πρώτο της κατάστημα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ηρακλείου (25ης Αυγούστου 46) στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης στην περιφέρεια, διευρύνοντας ουσιαστικά την παρουσία της στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος. Το κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης, είναι το 26ο στο δίκτυο της εταιρείας.

Την εκδήλωση εγκαινίων του νέου καταστήματος τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και θεσμικών φορέων, τους οποίους υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στο κατάστημα ο Πρόεδρος της Optima bank, κ. Γεώργιος Τανισκίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, όπως και ο Διευθυντής του καταστήματος κ. Γιάννης Κριτζάς.

Η επιλογή του Ηρακλείου Κρήτης, του 4ου μεγαλύτερου πληθυσμιακά νομού στην Ελλάδα για το νέο κατάστημα της Optima bank, εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του δικτύου της τράπεζας. Η έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, η κατάλληλη πληθυσμιακή κάλυψη και η αναπτυξιακή προοπτική, είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά κριτήρια επιλογής των πόλεων στις οποίες σχεδιάζεται η παρουσία της Optima bank με φυσικό κατάστημα.

Ο CEO της Optima bank, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε σχετικά: ‘’Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την παρουσία μας στην Κρήτη και στην πόλη του Ηρακλείου με το 26ο κατάστημα του δικτύου μας. Το Ηράκλειο, ως μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις, με αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματική νοοτροπία, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον σχεδιασμό μας σχετικά με την ανάπτυξη των καταστημάτων μας στην Ελλάδα. Στόχος μας, όπως και σε κάθε πόλη που έχουμε παρουσία, είναι να αναπτύξουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις της πόλης και σύντομα να αποτελέσουμε την τράπεζα αναφοράς στο νησί.’’

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v