Κέρδη €1,5 εκατ. και «Super Offer 1+1» για τους online παίκτες του Τζόκερ

Κατάθεση δελτίων ως την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 21:30. Νέες δυνατότητες στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Κέρδη €1,5 εκατ. και «Super Offer 1+1» για τους online παίκτες του Τζόκερ

Έπαθλο ύψους €1,5 εκατ., που θα τους εξασφαλίσει διακοπές διαρκείας, διεκδικούν απόψε, Πέμπτη 30 Ιουνίου οι παίκτες του Τζόκερ. Η κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς αριθμούς θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, με την προθεσμία συμμετοχής να λήγει μισή ώρα νωρίτερα. Όσοι επιλέξουν να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά, μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στο tzoker app θα βρουν την προσφορά «Super Offer 1+1». Κάνοντας login στο λογαριασμό τους, οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη συγκεκριμένη προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Νέες δυνατότητες στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από όπου και αν βρίσκονται, οι παίκτες του Τζόκερ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέσω της ιστοσελίδας του παιχνιδιού ή της εφαρμογής για κινητό τηλέφωνο και tablet. Όσοι επισκέπτονται για πρώτη φορά το tzoker.gr και το tzoker app, χρειάζεται αρχικά να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό, ώστε να μπορούν να καταθέτουν διαδικτυακά τα δελτία τους και να ενημερώνονται για τις online προσφορές.

Η κατάθεση δελτίων μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του παιχνιδιού έχει γίνει, μάλιστα, πιο διαδραστική και διασκεδαστική. Εκεί οι παίκτες μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς Τζόκερ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ. Επιπλέον, μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του Τζόκερ και να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις κληρώσεις του παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v