Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την PepsiCo επαναπιστοποίησε η TÜV Hellas

Αναγωρίστηκε η ασφάλεια των τροφίμων της εντός και εκτός Ελλάδας. Ποιες γνωστές εταιρείες του χαρτοφυλακίου της πήραν το πράσινο φως.

Την PepsiCo επαναπιστοποίησε η TÜV Hellas

Την εταιρεία PepsiCo Hellas M.A.B.E.E., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στην αγορά των αλμυρών σνακ αλλά και των αναψυκτικών επαναπιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV NORD) στο εξαιρετικά κρίσιμο πεδίο της ασφάλειας των τροφίμων και αφορούν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τις διεθνείς αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. στην έδρα της τον Άγιο Στέφανο Αττικής, για την επανέκδοση των πιστοποιητικών FSSC 22000 V5.1 και ISO 22000:2018 τα οποία αφορούν στην ασφάλεια των τροφίμων. Το πεδίο εφαρμογής είναι η «Παραγωγή και Συσκευασία τσιπς πατάτας, προϊόντων καλαμποκιού, δημητριακών και σνακς σε εύκαμπτο υλικό συσκευασίας».

Σύμφωνα με σχετικό αντικείμενο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα Lay’s, Cheetos, Ruffles, Doritos, Tasty Snacks, Tasty Nat Nut, και Quaker, τα οποία και αποτέλεσαν αντικείμενο της σχετικής πιστοποίησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία ανάμεσα στην PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. και την TÜV Hellas (TÜV NORD) έχει ξεκινήσει ήδη από το 2007, ενώ πέραν των παραπάνω πιστοποιήσεων αφορά επίσης το Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης με βάση το ISO 14001:2015, καθώς και το ISO 50001:2018 για το Σύστημα διαχείρισης ενέργειας της εταιρείας.

Η κυρία Uxue Azpiroz, Vice President Food TÜV Hellas (TÜV NORD) ανέφερε:

«Η PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. με την εξαιρετική ποικιλία προϊόντων και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο των τροφίμων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Και σε αυτό το πλαίσιο, η ασφάλεια των προϊόντων της αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, για την ίδια την εταιρεία αλλά και για εμάς ως φορέα πιστοποίησης. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη 15ετή συνεργασία μας και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως η PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προϋποθέσεις που αφορούν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων αλλά και των προϊόντων της».

Η κυρία Κατερίνα Κοσμά, Διευθύντρια Ποιότητας της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. ανέφερε:

«Δέσμευσή μας είναι η παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων μοιράζοντας εκατομμύρια χαμόγελα στους καταναλωτές μας. Η TÜV Hellas (TÜV NORD), κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης και επιθεωρήσεων, αναγνωρισμένος εγχώρια και διεθνώς, αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη της εταιρείας. Mέσω των πιστοποιήσεων των διεθνών προτύπων, επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. διασφαλίζει την παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων, προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη και ενεργεί πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v