Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nova-Wind: Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών

H θυγατρική Hellenic Open Fiber είναι η πρώτη εταιρεία με πεδίο δράσης τον τομέα ψηφιακών επενδύσεων, που κατέθεσε αίτηση για σύναψη δανειακής σύμβασης με το Ταμείο Ανάκαμψης. Πρόσθετη ρευστότητα ενός εκτεταμένου σχεδίου επενδυτικών δράσεων.

Nova-Wind: Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών

H Hellenic Open Fiber (HOF), θυγατρική εταιρεία της Nova-Wind, αντλεί κεφάλαια, ύψους 80 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - NextGenerationEU, μέσω δανειακής σύμβασης, που υπέγραψε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, με τις τράπεζες Eurobank και Εθνική.

H Hellenic Open Fiber είναι η πρώτη εταιρεία με πεδίο δράσης τον τομέα ψηφιακών επενδύσεων, που κατέθεσε αίτηση για σύναψη δανειακής σύμβασης με το Ταμείο Ανάκαμψης, τον Φεβρουάριο του 2022.

Οι πόροι θα διασφαλίσουν πρόσθετη ρευστότητα ενός εκτεταμένου σχεδίου επενδυτικών δράσεων της Nova - Wind για ανάπτυξη ψηφιακών τεχνολογιών και δικτύων νέας γενιάς, αναδεικνύοντας την εταιρεία ως στρατηγικό εταίρο του Εθνικού Σχεδίου για την ανάκαμψη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, ενώ ταυτόχρονα θα δώσουν ώθηση στην πράσινη μετάβαση και στην ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v