Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Bank: Αποδέχθηκε τη θέση της CEO η Ελένη Βρεττού

Έκλεισαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Εντός του μήνα η διαδοχή καθώς είναι ασφυκτικό το χρονοδιάγραμμα για business plan, capital plan και αύξηση κεφαλαίου. Ποιοι ήταν οι άλλοι δύο συνυποψήφιοι της Βρεττού.

Attica Bank: Αποδέχθηκε τη θέση της CEO η Ελένη Βρεττού

Έκλεισε το θέμα επιλογής νέου CEO για την Attica Bank καθώς διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου η Ελένη Βρεττού, πρώην στέλεχος Πειραιώς και HSBC και νυν Chief Strategy της Lamda να αποδεχθεί τη θέση.

Η διαδικασία διαδοχής από το μεταβατικό διευθύνοντα σύμβουλο Μιχάλη Ανδρεάδη στην Ελένη Βρεττού αναμένεται να τρέξει εντός του μήνα καθώς η Attica Βank έχει μπροστά της ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα για να επικαροποιήσει/συντάξει business plan και capital plan και εν συνεχεία να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου, εντός Φθινοπώρου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης φημολογείται ότι Μέγαρο Μαξίμου και Τράπεζα της Ελλάδος έχουν δεσμευτεί να προχωρήσουν γρήγορα μια σειρά από διαδικασίες, που θα αποτρέψουν να τεθεί οποιοδήποτε θέμα συστημικής ευστάθειας. Άλλωστε, η ίδια η κα. Βρεττού είχε θέσει σειρά προϋποθέσεων για την ανάληψη της θέσης, όπως αποκάλυψε το Euro2day.gr. 

Η Βρεττού φέρεται να είχε αρνηθεί αρχικά τη θέση, όπως και οι περισσότεροι εκ των 25 στελεχών που περιείχε η λίστα της Egon Zehnder, μετά την πίεση, όμως, από το Μαξίμου άλλαξε άποψη. Οι άλλοι δύο διεκδικητές της θέσης ήταν οι κύριοι Γ. Κουτσός και Άρης Ξενόφος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v