Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

My market και Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δωρίζουν 3.900 μπάλες μπάσκετ

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να αυξηθεί το ενδιαφέρον των νέων για το άθλημα καθώς και να ενισχυθεί η φυσικής τους κατάσταση. Οι αποδέκτες της χοηγίας.

My market και Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δωρίζουν 3.900 μπάλες μπάσκετ

Τα καταστήματα My market, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), προχωρούν σε μία σημαντική δωρεά 3.900 μπαλών μπάσκετ σε σχολεία της Ελλάδας, καθώς και σε ερασιτεχνικούς συλλόγους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στόχος της δωρεάς είναι να αυξηθεί το ενδιαφέρον των νέων σε όλη την Ελλάδα για το άθλημα. Η δωρεά των My market έρχεται να υποστηρίξει το διττό στόχο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μιας και, εκτός της προώθησης του αθλήματος, προτεραιότητα για την EOK είναι η προώθηση του αθλητισμού και της φυσικής κατάστασης των νέων εν γένει. Ήδη, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει εντάξει σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και την Παγκόσμια Διοργανώτρια Αρχή, FIBA, αρκετά εκπαιδευτικά προγράμματα, για μαθητές και μαθήτριες 8 – 15 ετών, όπως το «Τρίποντα στα Σχολεία», το «Her World Her Rules» και το «Youth Development», ενώ στο πλάνο των δράσεων των νέων γενικότερα έχει κάνει μια πολύ δυναμική αρχή, με έναρξη την περασμένη σεζόν και μέσω του «Rising Stars».

Η δωρεά προγραμματίζεται σε μία ιδιαίτερη συγκυρία, την ώρα που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής μας ομάδας αγωνίζεται στο EuroBasket, διεκδικώντας με αξιώσεις μία από τις κορυφαίες θέσεις στη διοργάνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v