Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Διευκολύνει την επιλογή καριέρας των εφήβων πελατών της

Συνεργάζεται με εταιρείες επαγγελματικού προσανατολισμού. Παρέχει εκπτώσεις σε οδηγούς σπουδών και ατομική συμβουλευτική.

Alpha Bank: Διευκολύνει την επιλογή καριέρας των εφήβων πελατών της

Η Alpha Bank, υποστηρίζει τους πελάτες της τους με προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες τους. Η Πελατοκεντρική Ανάπτυξη μέσω της παροχής αναβαθμισμένων εμπειριών και εξατομικευμένων προτάσεων αξίας, αποτελεί στρατηγικός πυλώνας του “the Alpha Blueprint”, του Προγράμματος Μετασχηματισμού που υλοποιεί η Τράπεζα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συνειδητής επιλογής σπουδών και καριέρας, η Τράπεζα προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρείες επαγγελματικού προσανατολισμού Orientum, Employ Edu και LABORA, εξασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις σε οδηγούς σπουδών και προγράμματα ατομικής συμβουλευτικής. Έτσι, η Αlpha Bank επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των Πελατών της και των οικογενειών τους και στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των εφήβων ηλικίας 16-18 ετών, βοηθώντας τους να διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη άποψη για το τι τους ταιριάζει και με τι θα ήθελαν να ασχοληθούν στην πορεία της ζωής τους.

Επαγγελματικός προσανατολισμός, τώρα πιο προσιτός από ποτέ

Η Τράπεζα προσφέρει κοινή έκπτωση στις υπηρεσίες και τα προϊόντα των συνεργαζόμενων εταιρειών επαγγελματικού προσανατολισμού – Orientum, Employ Edu και LABORA. Συγκεκριμένα, οι Πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από:

  • 50% έκπτωση στους Οδηγούς Σπουδών που προσφέρουν στους έφηβους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τις κατευθύνσεις σπουδών, όλα τα τμήματα του μηχανογραφικού και γενικά τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά τους,
  • 20% έκπτωση στα προγράμματα Ατομικής Συμβουλευτικής, μίας προσωποποιημένης συμβουλευτικής διαδικασίας για μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου, όπου από προσωπικές συνεντεύξεις και ψυχομετρικά τεστ, οι έφηβοι λαμβάνουν την απαραίτητη υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους για να επιλέξουν τις κατάλληλες σπουδές σύμφωνα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέρονται και τις δεξιότητές τους.

Παράλληλα, σε συνεργασία με εκπαιδευτική ψυχολόγο, οι Πελάτες έχουν πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για θέματα όπως τα κριτήρια επιλογής επαγγέλματος και σπουδών, η αποφυγή λαθών από βιαστικές αποφάσεις και η συναισθηματική ωρίμανση και αυτονόμηση του εφήβου.

Πώς μπορούν να επωφεληθούν οι Πελάτες της Αlpha Bank

Η έκπτωση προσφέρεται σε Πελάτες κατόχους καταθετικού λογαριασμού Αlpha Bank με συνδικαιούχο ανήλικο ηλικίας 16-18 ετών. Για κάθε ανήλικο συνδικαιούχο αποστέλλεται μοναδικός εκπτωτικός κωδικός, ανεξαρτήτως του πλήθους ενηλίκων με τους οποίους συνδέεται και το πλήθος των καταθετικών λογαριασμών στους οποίους συμμετέχει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v