Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση για το εργασιακό του περιβάλλον έλαβε ο όμιλος Qualco

Τη σφραγίδα Great Place το Work εξασφάλισε η εταιρεία μετά από αξιολόγηση στην οποία μετείχαν περισσότεροι από 800 εργαζόμενοι. Ποιες δράσεις εφαρμόζει για την ευημερία των υπαλλήλων της.

Πιστοποίηση για το εργασιακό του περιβάλλον έλαβε ο όμιλος Qualco

Ο όμιλος Qualco απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work μετά από αξιολόγηση, που πραγματοποίησαν περισσότεροι από 800 εργαζόμενοι του οργανισμού σχετικά με την εμπειρία τους στην εργασιακή κοινότητά του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η πιστοποίηση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τη δέσμευσή του ομίλου στη δημιουργία μιας ολιστικής προσέγγισης για μια συνολικά θετική εμπειρία για κάθε εργαζόμενο.

Ο όμιλος οραματίζεται ένα περιβάλλον που προωθεί ενεργά την ικανοποίηση των εργαζομένων και μπορεί να προσφέρει αμοιβαίο όφελος σε ανθρώπους, οργανισμούς, οικονομίες και κοινότητες. Στο πλαίσιο εφαρμόζει  ένα ευρύ πλάνο δράσεων με το wellbeing στο επίκεντρο, που προάγουν τη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων του και των οικογενειών τους, τη γυναικεία ενδυνάμωση, τη διαφορετικότητα, την ευελιξία και την αυτονομία του κάθε εργαζόμενου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v