Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση για το εργασιακό της περιβάλλον έλαβε η Danone Nutricia

Ως Great Place to Work, για ένα χρόνο πιστοποιήθηκε η εταιρία. Τα κριτήρια αξιολόγησης.

Πιστοποίηση για το εργασιακό της περιβάλλον έλαβε η Danone Nutricia

Η εταιρία Danone Nutricia Greece ανακοινώνει ότι την 1η Δεκεμβρίου κατέκτησε την πιστοποίηση του οργανισμού GPTW ως Great Place to Work® Certified™ company.

Η διαδικασία που ακολουθεί ο οργανισμός για την αξιολόγηση των εταιριών βασίζεται στην ανώνυμη αποτίμηση των απόψεων των εργαζομένων της και στην καταγραφή τυπικών χαρακτηριστικών της επιχείρησης. Οι εργαζόμενοι αξιολογούν την εταιρία τους σε μία ποσοστιαία κλίμακα, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στον οργανισμό να κατατάξει την εταιρία με ακριβή κριτήρια.

Σύμφωνα με την εταιρική ανακοίνωση, το 90% των εργαζομένων της δήλωσαν ότι η διοίκηση είναι τίμια και ασκεί με ηθικό τρόπο τις εκάστοτε εταιρικές πρακτικές, το 91% αντιμετωπίζονται ισότιμα στο χώρο εργασίας τους ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού και το 89% ανεξαρτήτως φύλλου. Το 86% των εργαζομένων δήλωσε ότι νοιώθει ότι κάνει την διαφορά στη εργασία του καθώς και ότι νιώθουν υπερήφανοι να αναφέρουν ότι εργάζονται στη Danone.

Σε συνέχεια της πιστοποίησης ο κ. Σίμος Λουλούμαρης, Country Manager Ελλάδας, δήλωσε:

«Είμαστε υπερήφανοι για την πιστοποίηση της εταιρίας μας ως Great Place to Work®, καθώς αποδεικνύεται ότι είμαστε πιστοί στις αξίες μας και αυτό φτάνει στους εργαζομένους μας. Είμαστε σε μία σταθερά ανοδική πορεία σε ότι αφορά την ικανοποίηση των ανθρώπων της Danone και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς είναι για εμάς στρατηγική προτεραιότητα.»

Η πιστοποίηση από τον οργανισμό έχει διάρκεια ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2023.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v