Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λαϊκό Λαχείο: 2 εκατ. ευρώ εγγυημένα στον νικητή της Χριστουγεννιάτικης κλήρωσης

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου. Ποια τα έπαθλα στις μικρότερες κατηγορίες.

Λαϊκό Λαχείο: 2 εκατ. ευρώ εγγυημένα στον νικητή της Χριστουγεννιάτικης κλήρωσης

Το παιχνίδι του OΠΑΠ μοιράζει εγγυημένα 2.000.000 ευρώ στη χριστουγεννιάτικη κλήρωσή του, στις 23 Δεκεμβρίου. Το μεγάλο έπαθλο των 2.000.000 ευρώ αφορά το σύνολο της τυχερής πεντάδας, με κάθε έναν από τους πέντε λαχνούς να κερδίζει 400.000 ευρώ. Επιπλέον, την προπαραμονή των Χριστουγέννων το Λαϊκό Λαχείο θα μοιράσει κέρδη και σε πολλούς άλλους νικητές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα έπαθλα στις μικρότερες κατηγορίες

Τα ποσά που διεκδικούν οι παίκτες του χριστουγεννιάτικου Λαϊκού Λαχείου στις υπόλοιπες κατηγορίες φτάνουν έως και 10.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι λαχνοί με τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές θα κερδίσουν 10.000 ευρώ. Οι πρώτοι 10 από τους 119 λαχνούς σε κάθε σειρά, που προκύπτουν αυτόματα από τον πρώτο λαχνό της κλήρωσης, θα κερδίσουν από 500 ευρώ ο καθένας, ενώ οι υπόλοιποι 109 θα κερδίσουν από 200 ευρώ. Επιπλέον, από 10 ευρώ θα κερδίσουν όλοι οι αριθμοί που έχουν όμοιο το τελευταίο ψηφίο με το τελευταίο ψηφίο του κληρωθέντα λαχνού.

Σε καταστήματα OΠΑΠ και λαχειοπώλες οι χριστουγεννιάτικοι λαχνοί

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους από καταστήματα OΠΑΠ και λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα. Οι λαχνοί του χριστουγεννιάτικου Λαϊκού Λαχείου κοστίζουν όσο οι κανονικοί λαχνοί, δηλαδή 10 ευρώ η πεντάδα και 2 ευρώ το τεμάχιο.

Η ειδική Χριστουγεννιάτικη Κλήρωση θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00 και θα προβληθεί από το κανάλι του OΠΑΠ στο YouTube.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v