Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερίδες προσλήψεων σε τρεις πόλεις από την Emirates

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στις 13, 15 και 17 Φεβρουαρίου. Ο ιδανικός υποψήφιος θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υπηρεσιών στο αεροσκάφος, την ασφάλεια και τις σχετικές διαδικασίες.

Ημερίδες προσλήψεων σε τρεις πόλεις από την Emirates

Η Emirates αναζητά υποψηφίους για να ενταχθούν στην πολυεθνική ομάδα του πληρώματος καμπίνας. Η αεροπορική εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, πραγματοποιεί Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας την 13η Φεβρουαρίου 2023, στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, την 15η Φεβρουαρίου 2023, στις 9:00 π.μ., στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, και την 17η Φεβρουαρίου 2023, στις 9:00, στο Megaron Hotel στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ιδανικός υποψήφιος θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υπηρεσιών στο αεροσκάφος, την ασφάλεια και τις σχετικές διαδικασίες. Όλο το πλήρωμα της Emirates θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates στο Ντουμπάι.

Οι υποψήφιοι μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία, ενώ συνιστάται να προβούν σε προεγγραφή εδώ για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Όσοι δεν έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση μπορούν παρουσιαστούν στο Open Day στο Divani Caravel Hotel, στο Grand Hotel Palace και στο Megaron Hotel. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση emirates.com/careers. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής του Open Day. Όσοι επιλεγούν θα ενημερώνονται για τον χρόνο των περαιτέρω αξιολογήσεων και συνεντεύξεων την ίδια ημέρα.

Όλο το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στο Ντουμπάι και απολαμβάνει ένα ελκυστικό πακέτο απασχόλησης, όπως αφορολόγητο μισθό, δωρεάν διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία, δωρεάν μεταφορά προς και από την εργασία, ιατρική κάλυψη, καθώς και εκπτώσεις για αγορές και δραστηριότητες αναψυχής στο Ντουμπάι. Το δίκτυο της Emirates προσφέρει επίσης ταξιδιωτικές ευκαιρίες στις χώρες όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία. Το πλήρωμα καμπίνας της Emirates απολαμβάνει ελκυστικά ταξιδιωτικά προνόμια, τόσο τα ίδια τα άτομα που το αποτελούν όσο και οι οικογένειες και οι φίλοι τους, σε όλους τους προορισμούς της αεροπορικής εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v