Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο της BriQ Properties

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τετραετής, ήτοι μέχρι την 26η Απριλίου 2027, και ι η θητεία του θα παραταθεί αυτόματα μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας μετά τη λήξη της.

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο της BriQ Properties

Η «BriQ Properties» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει το νέο 8μελές Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 27ης Απριλίου 2023, η οποία όρισε και τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του σύμφωνα με το άρθρο 87 παρ. 5 του Ν.4548/2018 και το άρθρο 5 του Ν.4076/2020, συγκροτήθηκε αυθημερόν σε σώμα, ως ακολούθως:

1. Θεόδωρος Φέσσας, του Δημητρίου, Πρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Mέλος

2. Άννα Αποστολίδου του Γεωργίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

3. Απόστολος Γεωργαντζής του Μιλτιάδη, Εκτελεστικό Μέλος

4. Ευτυχία Κουτσουρέλη, του Σοφοκλέους, Μη Εκτελεστικό Μέλος

5. Παναγιώτης- Αριστείδης Χαλικιάς του Μιχαήλ, Μη Εκτελεστικό Μέλος

6. Ευστράτιος Παπαευστρατίου του Δημητρίου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ, Ανεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Μέλος

7. Μάριος Λασανιάνος, του Κωνσταντίνου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Mέλος

8. Ελένη Λινάρδου, του Δημητρίου, Ανεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Mέλος

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πληρούν τα κριτήρια καταλληλότητας που ορίζονται στο άρ. 3 του ν. 4706/2020 και στην υπ' αρ. 60/2020 Εγκύκλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στην Πολιτική Καταλληλότητας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, Έκαστο εκ των ανεξαρτήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου πληροί τις προϋποθέσεις ανεξαρτησίας του άρθρου 9 του ν. 4706/2020.

Σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 27ης Απριλίου 2023, η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τετραετής (4) έτη, ήτοι μέχρι την 26η Απριλίου 2027, και ι η θητεία του θα παραταθεί αυτόματα μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας μετά τη λήξη της.

Επίσης ανακοινώνεται η ανασυγκρότηση των παρακάτω Επιτροπών της Εταιρείας:

Επενδυτική Επιτροπή:

1. Άννα Αποστολίδου, Πρόεδρος

2. Θεόδωρος Φέσσας, Μέλος

3. Ευτυχία Κουτσουρέλη, Μέλος

4. Απόστολος Γεωργαντζής, Μέλος

Η θητεία της Επενδυτικής Επιτροπής σύμφωνα με τον Κανονισμό της Επιτροπής είναι τετραετής και λήγει την 26η Απριλίου 2027, ενώ δύναται να ανανεωθεί ή να ανακληθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επιτροπή Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων:

1. Ελένη Λινάρδου, Πρόεδρος

2. Μάριος Λασανιάνος, Μέλος

3. Ευστράτιος Παπαευστρατίου, Μέλος

Η θητεία της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων σύμφωνα με τον Κανονισμό της είναι τριετής και λήγει την 26η Απριλίου 2026, ενώ δύναται να ανανεωθεί ή να ανακληθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επιτροπή Βιώσιμης Ανάπτυξης:

1. Ευτυχία Κουτσουρέλη, Πρόεδρος

2. Άννα Αποστολίδου, Μέλος

3. Ελένη Λινάρδου, Μέλος

Η θητεία της Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης σύμφωνα με τον Κανονισμό της Επιτροπής είναι τετραετής και λήγει την 26η Απριλίου 2027, ενώ δύναται να ανανεωθεί ή να ανακληθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v