Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BriQ Properties: Προσύμφωνο για πώληση εμπορικού καταστήματος στη Ρόδο

Στο 1 εκατ. ευρώ το τίμημα. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο είχε αγοραστεί από την εταιρεία τον Οκτώβριο του 2019 έναντι € 765.000.

BriQ Properties: Προσύμφωνο για πώληση εμπορικού καταστήματος στη Ρόδο

Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. υπέγραψε στις 20.06.2023 προσύμφωνο για την πώληση εμπορικού καταστήματος ιδιοκτησίας της, συνολικής επιφάνειας 281,35 τ.μ., που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου 1 & Εθελ. Δωδεκανησίου στη Ρόδο έναντι τιμήματος ενός εκατομμυρίου ευρώ (€ 1.000.000).

Το συγκεκριμένο ακίνητο είχε αγοραστεί από την Εταιρεία τον Οκτώβριο του 2019 έναντι τιμήματος επτακοσίων εξήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (€ 765.000).

Η Εταιρεία το τελευταίο 1,5 έτος έχει προχωρήσει στην πώληση 3 εμπορικών καταστημάτων καταγράφοντας ποσοστό κέρδους 22% επί της αξίας κτήσης τους.

Η Άννα Αποστολίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π., δήλωσε ότι «η εν λόγω πώληση συμβαδίζει με την επενδυτική στρατηγική της Εταιρείας, ενώ παράλληλα αποδεικνύει την ικανότητα της BriQ Properties να επενδύει σε ακίνητα που, εκτός από ικανοποιητική απόδοση, προσφέρουν και υπεραξία στους μετόχους».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v