Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βογιατζόγλου: Επέκταση του κέντρου διανομών

Εντός του έτους θα ολοκληρωθεί η επέκταση και ανακατασκευή του κέντρου διανομών στα Οινόφυτα Βοιωτίας της Βογιατζόγλου, το κόστος της οποίας εκτιμάται πως θα φτάσει στα 10,2 εκατ. ευρώ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρίας σε παρουσίαση στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Βογιατζόγλου: Επέκταση του κέντρου διανομών
Εντός του 2003 εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί η επέκταση και ανακατασκευή του κέντρου διανομών στα Οινόφυτα Βοιωτίας της εταιρίας Βογιατζόγλου.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Νικόλαος Βογιατζόγλου κατά τη διάρκεια παρουσίασης της εταιρίας στις 17 Μαρτίου 2003 στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η συνολική επένδυση (αρχική και επέκταση) του συγκεκριμένου κέντρου διανομών, συνολικής επιφάνειας 30.000m2 και αποθηκευτικού όγκου 250.000m3, ανέρχεται στα 10,2 εκατ. ευρώ, ενώ όπως επισημάνθηκε στην παρουσίαση θα συνδυαστεί με την λειτουργία του Νέου Business Unit με πωλήσεις Business–to-Business.

Σημειώνεται πως στόχος της εν λόγω επένδυσης είναι η δημιουργία, One-Stop-Shop μέσα από το οποίο ο retailer θα καλύπτει κάθε ανάγκη επίδειξης, αποθήκευσης, προβολής και μεταφοράς των εμπορευμάτων του όπως επίσης και εν γένει του εξοπλισμού καταστήματος ή αποθήκης του.

Σχετικά με τις προοπτικές της εταιρίας για το 2003 σημειώνεται πως αφορούν στην ανάπτυξη όλων των Business Unit (συνολικά κατά 15% περίπου από το έτος 2002 σε πωλήσεις και σε κέρδη), τη προϊοντική διεύρυνση και τη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων που καλύπτουν κάθετα όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.

Επιπλέον στην παρουσίαση αναπτύχθηκαν οι δραστηριότητες και οι προοπτικές και των τριών επιχειρηματικών μονάδων (Business Units) της ”Bογιατζόγλου Systems A.E.” οι οποίες αφορούν την Εμπορία & Διανομή Τεχνικών Προϊόντων, τα Συστήματα Προώθησης Πωλήσεων (Retail Solutions) και τις Ολοκληρωμένες Λύσεις Εξοπλισμού Καταστημάτων και Αποθηκών.

Αναφερόμενος στις επενδύσεις της εταιρίας κατά την παρελθούσα χρήση ο κ. Βογιατζόγλου επισήμανε τις ωφέλειες από την λειτουργία, από αρχές του 2002, του νέου κέντρου διανομής–γραφείων–εκθέσεων στην Σίνδο Θεσσαλονίκης, επένδυσης ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.

Σημαντικό είναι πως με την εν λόγω επένδυση καλύφθηκαν οι ανάγκες της εταιρίας στην αγορά της Βορείου Ελλάδας και ήδη η Βογιατζόγλου διερευνά μέσω του κέντρου αυτού την δυνατότητα προώθησης και εξυπηρέτησης των πωλήσεων αυτής στις γειτονικές χώρες όπως Βουλγαρία, Σκόπια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v