Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntramet: Έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έλαβε η Intramet, θυγατρική της Intracom, για την εφεύρεση ενός συστήματος αυτοφερόμενων προκατασκευασμένων στοιχείων το οποίο εξυπηρετεί γρήγορα και πρακτικά τις ανάγκες των σταθμών αυτοκινήτων.

Ιntramet: Έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έλαβε η ΙΝΤRΑΜΕΤ Μεταλλικές και Ηλεκτρομηχανικές Κατασκευές, για την εφεύρεση ενός συστήματος αυτοφερόμενων προκατασκευασμένων στοιχείων, το οποίο εξυπηρετεί γρήγορα, πρακτικά και με μικρό κόστος τις ανάγκες των σταθμών αυτοκινήτων και πάσης φύσεως Ι.Χ. οχημάτων.

Η διάταξη του συστήματος κατασκευής με τμήματα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Intracom, δεν έχει ανάγκη θεμελίωσης και μπορεί να συναρμολογηθεί, να διαλυθεί ή να επανασυναρμολογηθεί επί τόπου (in situm) πολύ εύκολα, ταχύτατα, οικονομικά και χωρίς απώλειες ή καταστροφές των τμημάτων.

Η ΙΝΤRΑΜΕΤ για την εφεύρεσή της αυτή έχει καταθέσει αίτηση για Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών. Εξάλλου, πολύ σύντομα αναμένεται να απονεμηθεί στην Intracom για πρώτη φορά Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για μία από τις εφευρέσεις της, η κατοχύρωση της οποίας θα έχει ισχύ σε πάνω από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v