Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δάιος:Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι τα κέρδη τριμήνου

Στα ίδια επίπεδα με το 2002 διαμορφώθηκαν στο πρώτο τρίμηνο του έτους τα αποτελέσματα της εταιρίας Δάιος Πλαστικά. Ο τζίρος ανήλθε στα 6,02 εκατ. ευρώ και τα κέρδη της ανήλθαν στα 1,32 εκατ. ευρώ.

Δάιος:Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι τα κέρδη τριμήνου
Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα της εταιρίας Δάιος Πλαστικά, σύμφωνα με τη δημοσιευμένη λογιστική κατάσταση της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της εταιρίας ανήλθε στα 6,02 εκατ. ευρώ έναντι 5,99 εκατ. ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2002. Αντίστοιχα, τα κέρδη της ανήλθαν στα 1,32 εκατ. ευρώ, στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά.

Από τους λογαριασμούς του ενεργητικού, αξίζει να σημειωθεί ότι τα ρευστά διαθέσιμα παρουσιάζουν μείωση και διαμορφώθηκαν στα 1,77 εκατ. ευρώ (έναντι 4,86 εκατ. ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2002), ενώ τα χρεόγραφα ήταν αυξημένα κατά 37% και διαμορφώθηκαν στα 8,53 εκατ. ευρώ.

Για την τρέχουσα χρονιά η εταιρία προγραμματίζει, σύμφωνα με τον πίνακα διάθεσης κεφαλαίων, επενδύσεις ύψους 1,9 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 1,17 εκατ. ευρώ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση νέων γραμμών παραγωγής φύλλων πολυαιθυλαινίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v