Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπύρου: Μείωση λογιστικών διαφορών κατά 1 εκατ.

Η εταιρία Σπύρου κατέθεσε εμπρόθεσμα 10 προσφυγές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, που αφορούσαν στο σύνολο των λογιστικών διαφορών. Με τις πρώτες τέσσερις αποφάσεις μειώνονται οι λογιστικές διαφορές κατά 1 εκατ. ευρώ.

Σπύρου: Μείωση λογιστικών διαφορών κατά 1 εκατ.
Η εταιρία Αγροτικός Οίκος Σπύρου, μετά την κοινοποίηση των φύλλων ελέγχου που εκδόθηκαν για τον τακτικό φορολογικό έλεγχο των χρήσεων 1998 και 1999, κατέθεσε εμπρόθεσμα 10 προσφυγές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, που αφορούσαν στο σύνολο των λογιστικών διαφορών.

Οι παραπάνω προσφυγές εκδικάστηκαν στις 7 Μαρτίου 2007. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος κοινοποιήθηκαν οι πρώτες τέσσερις αποφάσεις από το Διοικητικό Πρωτοδικείο.

Με τις παραπάνω αποφάσεις μειώνονται οι λογιστικές διαφορές που είχαν προσδιοριστεί με τα παραπάνω φύλλα ελέγχου κατά 1.017.053,07 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, επί των υπόλοιπων λογιστικών διαφορών των παραπάνω αποφάσεων ασκήθηκαν τον Μάρτιο του 2008 εμπρόθεσμες προσφυγές στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Για τις υπόλοιπες προσφυγές οι οποίες έχουν κατατεθεί δεν έχουν εκδοθεί έως σήμερα πρωτόδικες αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v