Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vivartia: Μείωση τιμής του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ

Η Vivartia, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και προχωρά από τη Δευτέρα, 2 Ιουνίου, σε μείωση της τιμής του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ.

Vivartia: Μείωση τιμής του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ
Η Vivartia, εταιρεία θυγατρική της MIG, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών και στα νέα δεδομένα της πανευρωπαϊκής αγοράς γάλακτος, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και προχωρά από τη Δευτέρα, 2 Ιουνίου, σε μείωση της τιμής του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής αγοράς γάλακτος, μία γαλακτοβιομηχανία ανακοινώνει μείωση στην τιμή του φρέσκου γάλακτος, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Vivartia.

Για τη Vivartia το φρέσκο γάλα δεν είναι απλά ένα προϊόν, αλλά ένα κοινωνικό αγαθό του οποίου η διάθεση αφορά κάθε κοινωνική ομάδα και κάθε γενιά.

Σήμερα, παρατηρείται μείωση της τιμής πρώτης ύλης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία λογικά πρέπει να επηρεάσει και την τιμή της ελληνικής πρώτης ύλης. Με δεδομένη την ανωτέρω συγκυρία και την ελπίδα διατήρησης της τάσης αυτής θέλοντας να συμπαρασταθούμε στον Έλληνα καταναλωτή και να τον ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη του, μειώνουμε την τιμή του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ κατά 3%.

Με προσήλωση στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και στην υψηλή διατροφική αξία, παρέχουμε το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ στην καλύτερη δυνατή τιμή, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v