Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΓΡΑΣ: Παράταση για μη δεσμευτικές έως 25/6

Μικρή παράταση έως τις 25/6 στην κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών για το 51% της ΑΤΕ Ασφαλιστική και την εκχώρηση του δικαιώματος bankassurance μέσω του δικτύου της Αγροτικής έδωσε η ΑΤΕ.

ΑΓΡΑΣ: Παράταση για μη δεσμευτικές έως 25/6
Μικρή παράταση έως τις 25 Ιουνίου στην κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών για το 51% της ΑΤΕ Ασφαλιστική και την εκχώρηση του δικαιώματος bankassurance μέσω του δικτύου της Αγροτικής έδωσαν η ΑΤΕ και ο οικονομικός της σύμβουλος Deloitte.

Η μικρή παράταση δόθηκε κατόπιν αιτήματος κάποιων εκ των ενδιαφερομένων προκειμένου να έχουν τον χρόνο να καταρτίσουν τις μη δεσμευτικές προσφορές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μη δεσμευτικές προσφορές κατέθεσαν ή θα καταθέσουν οι Groupama, Ergo, Eureko (Interamerican), η ισπανική Mapfre, η γαλλική Macif και από κοινού οι δύο εταιρίες συμφερόντων Π. Ψωμιάδη, οι Aspis Holding και Commercial Value.

Αμέσως μετά την κατάθεση των μη δεσμευτικών προσφορών θα λειτουργήσει το data room για την παροχή όλων των απαραίτητων οικονομικών πληροφοριών και διευκρινίσεων, ώστε να κατατεθούν και οι δεσμευτικές προσφορές και να προκύψει short list με βάση αυτές. Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα οριστικός πλειοδότης αναμένεται να προκύψει περί τα τέλη του Αυγούστου

Η χρονική διάρκεια πάντως θα εξαρτηθεί από τον αριθμό αυτών που θα καταθέσουν μη δεσμευτική προσφορά και επομένως από το χρονικό διάστημα που θα λειτουργήσει το data room.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v