Διοικητικές αλλαγές στην MPB

Ανακοινώνεται ότι με σημερινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της MARFIN POPULAR BANK (MPB) εγκρίθηκαν οι κάτωθι αλλαγές στη διοίκηση του ομίλου.                    

Διοικητικές αλλαγές στην MPB
Ανακοινώνεται ότι με σημερινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Marfin Popular Bank (MPB) εγκρίθηκαν οι κάτωθι αλλαγές στη διοίκηση του ομίλου:

1. Ο κ. Ηρακλής Κουνάδης, μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος (ΙΒG), θυγατρικής κατά 92% της Marfin Εγνατίας Τράπεζας, αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Επενδυτικής Τράπεζας και καθήκοντα μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της MPB.

2. Ο κ. Κυριάκος Μάγειρας, διευθυντής Wholesale Banking του ομίλου, αναλαμβάνει και καθήκοντα μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της MPB.

Επίσης ανακοινώνονται οι ακόλουθες αλλαγές:

1. Ο κ. Matteo Stefanel, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Επενδυτικής Τράπεζας, αποχωρεί από τον όμιλο.

2. Ο κ. Γιώργος Κουλούρης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Head of International Investment Banking Unit και ο κ. Μίιλτος Κορνάρος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Head of Greek Investment Banking Unit. Και οι δύο θα αναφέρονται απευθείας στον κ. Η. Κουνάδη.

3. Ο κ. Δανιήλ Μαναήλογλου αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Group Director of Wealth Management της MPB. Ο κ. Μαναήλογλου είχε τη θέση του βοηθού γενικού διευθυντή της Eurobank και επικεφαλής του Private Banking της Eurobank στην Ελλάδα και κατέχει πτυχίο B.Sc. Μηχανολόγου Μηχανικού από το Boston University και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών M.Sc. με ειδίκευση στην Ενεργειακή Οικονομία από το Imperial College του Λονδίνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v