Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Εκδοση ομολογιακού 7,3 εκ. ευρώ

H εταιρία SATO ανακοινώνει ότι, προέβη στην υπογραφή κοινού μη μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου συνολικού ύψους 7,3 εκ. ευρώ με ομολογιούχο δανειστή, διαχειριστή πληρωμών την Alpha Bank.

SATO: Εκδοση ομολογιακού 7,3 εκ. ευρώ
H εταιρία SATO ανακοινώνει ότι, προέβη στην υπογραφή κοινού μη μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου συνολικού ύψους 7,3 εκ. ευρώ με ομολογιούχο δανειστή, διαχειριστή πληρωμών και εκπρόσωπο των ομολογιούχων δανειστών την Alpha Bank.

Το δάνειο είναι δωδεκαετούς διάρκειας και σκοπός του είναι η χρηματοδότηση μέρους της επένδυσης για την ανέγερση κέντρου αποθήκευσης και διανομής (logistics) στον Αγιο Νικόλαο Ελευσίνας Αττικής.

Το νέο κέντρο Logistics, πρόκειται να υποστηρίξει την αυξανόμενη δραστηριότητα της εταιρείας η οποία προέρχεται κυρίως από τον κλάδο επίπλου σπιτιού και ειδικότερα από το νέο brand ENTOS.

Το κέντρο Logistics εκτιμάται πως θα έχει τεθεί σε επιχειρησιακή λειτουργία τον Ιανουάριο του 2009, ενώ αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω την αποδοτικότητα της λειτουργίας Logistics, μέσω - μεταξύ άλλων - των προηγμένων συστημάτων και διαδικασιών που θα εφαρμοστούν καθώς και της μείωσης του αριθμού των αποθηκευτικών χώρων της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v