Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δομική Κρήτης:Με κέρδη το γ’ τρίμηνο για τον όμιλο

Στην κερδοφορία πέρασε ο όμιλος της Δομικής Κρήτης στο τρίτο τρίμηνο του έτους, με τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών να ενισχύεται κατά 58%. Αύξηση 43% στις πωλήσεις ανακοίνωσε και η μητρική, με τα κέρδη προ φόρων να παρουσιάζονται σημαντικά ενισχυμένα.

Δομική Κρήτης:Με κέρδη το γ’ τρίμηνο για τον όμιλο
Αύξηση τόσο του κύκλου εργασιών όσο και των κερδών προ φόρων ανακοίνωσε η Δομική Κρήτης για το τρίτο τρίμηνο του 2003, σε επίπεδο ομίλου αλλά και σε επίπεδο μητρικής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών έφτασε στα 23,5 εκατ. ευρώ συγκριτικά με 14,9 εκατ. ευρώ του τρίτου τριμήνου του 2002, παρουσιάζοντας αύξηση 58%.

Σε επίπεδο αποτελεσμάτων ο όμιλος της Δομικής Κρήτης εμφάνισε κέρδη 996,6 χιλ. ευρώ κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του έτους, έναντι ζημιών της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Ο κύκλος εργασιών της μητρικής παρουσίασε αύξηση 43% στο τρίτο τρίμηνο του έτους και ανήλθε στα 21 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 14,7 εκατ. ευρώ του τρίτου τριμήνου της παρελθούσας χρήσης, με τα κέρδη προ φόρων να φτάνουν στα 1,24 εκατ. ευρώ έναντι 73,4 χιλ. ευρώ του αντίστοιχου περυσινού τριμήνου.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση και με βάση τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις της διοίκησης για ιδιαίτερα ανοδική πορεία των οικονομικών μεγεθών, οι οποίες επισημαίνεται πως ενισχύονται ακόμη περισσότερο με την ανάληψη νέων έργων.

Τέλος, στην ανακοίνωση της Δομικής Κρήτης αναφέρεται πως η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι η θετική πορεία είναι αποτέλεσμα συστηματικής και επιμελημένης δουλειάς σε κατασκευαστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο και θεωρεί ότι στο μέλλον θα υπάρξουν ακόμη θετικότερα αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v