Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Νέο έργο στο Μπαχρέιν

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης σκοπιμότητας για τη δημιουργία του Education City στο Μπαχρέιν η Εuroconsultants DTM ανέλαβε τη διαχείριση υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου του έργου προϋπολογισμού 1.376 εκατ. 

Ευρωσύμβουλοι: Νέο έργο στο Μπαχρέιν
Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μελέτης σκοπιμότητας για τη δημιουργία του Education City στο Μπαχρέιν, η Εuroconsultants DTM (Development and Technology Management), εταιρία του δικτύου χωρών του εξωτερικού της Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., ανέλαβε τη διαχείριση της υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου του έργου, με σύμβαση παροχής υπηρεσιών συνολικού προϋπολογισμού 1.376 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η θυγατρική της Ευρωσύμβουλοι στο Μπαχρέιν αναλαμβάνει την υποστήριξη και την τεχνική βοήθεια για την ίδρυση πανεπιστημίου στη Manama, τον συντονισμό των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που θα παρέχουν το ακαδημαϊκό πρόγραμμα, τη δημιουργία του fund που θα χρηματοδοτήσει το κατασκευαστικό τμήμα του εγχειρήματος, τη δημιουργία θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων, την κατασκευή ενός συνεδριακού κέντρου και λοιπών κτιριακών υποδομών για διοργάνωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων καθώς και την κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας.

Το έργο, διάρκειας ενός έτους, ανατέθηκε στην εταιρία, από την EDUCATION CITY COMPANY WLL (ECC WILL), Εταιρία Ανάπτυξης του Education City στο Μπαχρέιν.

Με τη συμμετοχή της εταιρίας σε παρόμοια έργα, όπως το Τεχνολογικό Πάρκο του ΟΜΑΝ και η πρόσκληση για υποβολή προτάσεων σχετικά με τον σχεδιασμό τεχνολογικού πάρκου στη ΝΑ. Σαουδική Αραβία καθώς και νέας θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων, ισχυροποιείται η αναγνωρισιμότητα της Εuroconsultants DTM ως σημαντικού εταίρου σε θέματα καινοτομίας και τεχνολογίας στις χώρες του Κόλπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v