Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δομική Κρήτης: Ανευ λόγου η υποχώρηση της μετοχής

Στη διάψευση της φημολογίας για οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα ή εμπλοκή σε συναλλαγές με τρίτους προχώρησε η Δομική Κρήτης με επιστολή της προς το ΧΑ. Η μετοχή στην εβδομάδα που πέρασε κατέγραψε συνολικές απώλειες 28,1%.

Δομική Κρήτης: Ανευ λόγου η υποχώρηση της μετοχής
Στη διάψευση της φημολογίας για οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα ή εμπλοκή σε συναλλαγές με τρίτους προχώρησε η Δομική Κρήτης με επιστολή της προς το ΧΑ.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι, υπό το βάρος των φημολογιών, η μετοχή της Δομική Κρήτης στην εβδομάδα που πέρασε κατέγραψε συνολικές απώλειες 28,1%, ενώ οι απώλειες στη συνεδρίαση της Παρασκευής ανήλθαν σε 15,53% (3,48 ευρώ).

Η επιστολή της Δομική Κρήτης

”Προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα παραπληροφόρησης του επενδυτικού κοινού σχετικά με τη πορεία της εταιρίας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: Τις τελευταίες ημέρες η χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής παρουσίασε σημαντική πτώση χωρίς όμως να υπάρχει λόγος.

Η εταιρία δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα, οι σχέσεις της με τις τράπεζες που συνεργάζεται είναι άριστες, δεν υπάρχουν οποιασδήποτε μορφής καθυστερημένες οφειλές προς τράπεζες, δεν υπάρχουν καθυστερημένες οφειλές στο Δημόσιο - Ασφαλιστικά ταμεία ή σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν υπάρχουν δικαστικές ή άλλες υποθέσεις σε εξέλιξη που να δημιουργούν οικονομικό ή άλλο πρόβλημα στην εταιρία.

Επίσης δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποια ελεγκτική υπηρεσία του Δημοσίου Σ.Δ.Ο.Ε., Ε.Θ.Ε.Κ κ.λ.π. Η εταιρία την χρήση του 2003 παρουσίασε πολύ καλή πορεία, ανέλαβε νέα έργα, έχει υψηλό ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων, πραγματοποίησε σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών κατά 43% και κερδών κατά 1.690% το Γ’ τρίμηνο 2003 και αναμένονται εξίσου θετικά οικονομικά αποτελέσματα στο Δ’ Τρίμηνο 2003.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι, δεν πραγματοποιήθηκε πώληση ιδίων μετοχών όπως είχε ανακοινωθεί στον τύπο και το Χ.Α. την 19/1/2004 και κατά συνέπεια δεν υπήρξε οποιαδήποτε αρνητική επίδραση στην τιμή της μετοχής. Η απόφαση πώλησης ιδίων μετοχών είχε παρθεί στα πλαίσια των υποχρεώσεων που απορρέουν από τον ν.2190/1920.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τον Κύριο Μέτοχο της εταιρίας κ. Συνατσάκη Γεώργιο δεν πραγματοποίησε οποιαδήποτε πώληση μετοχών στο διάστημα που υπήρξε πτώση της τιμής της μετοχής. Είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η πρόσφατη πτώση της χρηματιστηριακής αξίας της μετοχής δεν έχει καμία σχέση και δεν συναρτάται από την πορεία της εταιρίας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v