Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Infotech: Σε 2,8- 3,2 ευρώ η τιμή διάθεσης

Μεταξύ 2,8- 3,2 ευρώ εκτιμάται ότι θα είναι το εύρος της τιμής διάθεσης στη δημόσια εγγραφή που πραγματοποιεί, στο διάστημα 25- 27 Φεβρουαρίου η Αλφα Γκρίσιν Infotech, προκειμένου να εισαχθεί στην Παράλληλη αγορά του χρηματιστηρίου.

Infotech: Σε 2,8- 3,2 ευρώ η τιμή διάθεσης
της Αντιόπης Σχοινά

Επέκταση σε Πολωνία, Ουγγαρία, σε νέα προϊόντα και σε νέους τομείς τεχνολογίας περιλαμβάνει το επενδυτικό σχέδιο ανάπτυξης της Αλφα Γκρίσιν Infotech, η οποία οδεύει προς την Παράλληλη αγορά του χρηματιστηρίου.

Η εταιρία, η οποία πραγματοποιεί δημόσιες εγγραφές στο διάστημα 25- 27 Φεβρουαρίου με πιθανό εύρος τιμής διάθεσης τα 2,8 - 3,2 ευρώ, έχει ήδη ζητήσει συμφωνία συνεργασίας με την πολωνική εταιρία Equance για την ανάπτυξη των εργασιών στης πολωνική αγορά, ενώ και στην Ουγγαρία προωθείται ανάλογου μεγέθους συμφωνία με τοπική εταιρία.

Με στόχο επίσης την είσοδο στην αγορά των μικρών συστημάτων UPS, έχει επιτευχθεί συμφωνία με εταιρία από την Κίνα με τον τζίρο από την εν λόγω δραστηριοποίηση να υπολογίζεται σε 1- 2 εκατ. ευρώ μέσα στο 2004.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Βασίλειος Γκρίσιν, οι Πολωνία και Ουγγαρία αποτελούν το πρώτο βήμα ανάπτυξης της εταιρίας στο εξωτερικό, καθώς προσδοκάται ανάπτυξη στις επενδύσεις τηλεπικοινωνίας, λόγω καθυστέρησης των επενδύσεων που έχει σημειωθεί σε αυτές τις χώρες, ενώ αναμένεται επέκταση επίσης στις αγορές των Βουλγαρία, Ρουμανία, Γιουγκοσλαβία, όπου ήδη διενεργούνται σοβαρές συζητήσεις.

Σημειώνεται ότι στην εταιρία μετέχει με 20% ο όμιλος Intracom, ο οποίος αποτελεί και έναν εκ των βασικών πελατών της εταιρίας, συμβάλλοντας με 18% περίπου στον ετήσιο κύκλο εργασιών της.

Η εταιρία εκδίδει με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 1.161.250 κοινές ονομαστικές μετοχές, εκ των οποίων οι 1.106.250 θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή, ενώ θα διαθέσει και 206.000 υφιστάμενες μετοχές των οποίων τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για κινήσεις σταθεροποίησης της μετοχής.

Σημειώνεται, ότι οι νέες μετοχές δικαιούνται μέρισμα από τα κέρδη του 2003, το οποίο αναμένεται να είναι στο 0,06 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v