Ιατρικό: Συμφωνία με την La Vie Assurances

Συμφωνία με την La Vie Assurances Ασφαλιστική Εταιρεία Υγείας για την κάλυψη των ασφαλισμένων της με νέα ασφαλιστικά προγράμματα υπέγραψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών με το σύνολο των Νοσηλευτικών Μονάδων του.

Ιατρικό: Συμφωνία με την La Vie Assurances
Συμφωνία με την La Vie Assurances Ασφαλιστική Εταιρεία Υγείας για την κάλυψη των ασφαλισμένων της με νέα ασφαλιστικά προγράμματα υπέγραψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών με το σύνολο των Νοσηλευτικών Μονάδων του: Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου και Ιατρικό Δάφνης.

Τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα της La Vie Assurances προσφέρουν κάλυψη για νοσηλείες και πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας από πλευράς Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ο κύριος Α. Γερονικολάου, Γενικός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, ανέφερε σχετικά: «Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί τον κορυφαίο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην χώρα μας. Η εντυπωσιακή ανάπτυξη του Ομίλου στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνο στην αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, μέσω της συνεργασίας με διαπρεπείς ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι επιλέχθησαν με γνώμονα την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση και συνέπεια, του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, της χρήσης ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας γενιάς και της εφαρμογής συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.»

Επιπρόσθετα, ο κύριος Γερονικολάου τόνισε ότι: «Στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αξίες μας είναι η αξιόπιστη διάγνωση και η αποτελεσματική θεραπεία στο πλαίσιο μιας σωστής ιατρικής περίθαλψης.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v