Ιατρικό:Τον Ιούλιο η λειτουργία της κλινικής Γαία

Η Ιατρικό Αθηνών γνωστοποιεί ότι η έναρξη λειτουργίας της μαιευτικής κλινικής Γαία Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική, 100% θυγατρικής της, αναμένεται εντός του Ιουλίου του 2009. Νέος γενικός οικονομικός διευθυντής.

Ιατρικό:Τον Ιούλιο η λειτουργία της κλινικής Γαία
Η εταιρία Ιατρικό Αθηνών γνωστοποιεί ότι η έναρξη λειτουργίας της μαιευτικής κλινικής Γαία Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική, 100% θυγατρικής της εισηγμένης εταιρίας, αναμένεται εντός του Ιουλίου του 2009, με τις προετοιμασίες τη συγκεκριμένη στιγμή να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία, με το ξεκίνημα της νέας κλινικής θα ενημερώσει και το επενδυτικό κοινό για την αναμενόμενη επίπτωση των αποτελεσμάτων της λειτουργίας της νέας μονάδας στα συνολικά ενοποιημένα αποτελέσματα της εισηγμένης εταιρίας.

- Νέος γενικός οικονομικός διευθυντής

Από σήμερα 4/5/2009 γενικός οικονομικός διευθυντής του ομίλου αναλαμβάνει ο κ. Εμμανουήλ Μαρκόπουλος, γνωστοποίησε η διοίκηση της Ιατρικό Αθηνών.

Ο κ. Μαρκόπουλος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας, έχει διατελέσει γενικός και οικονομικός διευθυντής ομοειδών μονάδων και είναι από τα πλέον επιτυχημένα στελέχη του χώρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v