Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Imako: Προαιρετική ΔΠ από εταιρία Π. Κωστόπουλου

Προαιρετική Δ.Π. για το 100% της Imako κατέθεσε η ΑΜΑ ακίνητα, εταιρία ιδιοκτησίας κατά 99% του Π. Κωστόπουλου. Στο 1,17 ευρώ το προσφερόμενο τίμημα. Προς delisting των μετοχών μετά την ολοκλήρωση.    

Imako: Προαιρετική ΔΠ από εταιρία Π. Κωστόπουλου
Η ΑΜΑ Ακίνητα, εταιρία ελεγχόμενη σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον κ. Π. Κωστόπουλο, ανακοίνωσε την υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών της Imako Μedia, στην τιμή  του 1,17 ευρώ για κάθε μία μετοχή. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της προαιρετικής δημόσιας πρότασης, το προσφερόμενο αντάλλαγμα ήταν ανώτερο κατά 25,8% από τη χρηματιστηριακή τιμή κλεισίματος της 5ης Ιουνίου, 30,7% από τον σταθμισμένο κατ'  όγκο συναλλαγών μέσο όρο της τιμής των τελευταίων 3 μηνών και κατά 28,4% από την τιμή των τελευταίων 3 μηνών.    

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης, η προτείνουσα εταιρία προτίθεται να συγκαλέσει γενική συνέλευση των μετόχων με θέμα ημερήσιας διάταξης τη διαγραφή των μετοχών από το Χ.Α. 
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Eurobank EFG Telesis Finance ενεργεί ως σύμβουλος του προτείνοντος για τη Δ.Π.

Έως σήμερα, η προτείνουσα εταιρία δεν κατείχε άμεσα μετοχές της εταιρίας, ενώ ο κ. Π. Κωστόπουλος κατέχει άμεσα 11.742.254 μετοχές της εταιρίας. Όπως επισημαίνεται, η Δ.Π. αφορά σε 13.570.096 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Ο κ. Π. Κωστόπουλος είναι κατά 99% μέτοχος της ΑΜΑ Ακίνητα, ενώ το 1% το κατέχει η κ. Πολυξένη Μπαλατσινού.  

* Η ανακοίνωση της εταιρίας δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v