Ιατρικό: Συμφωνία με διεθνή ασφαλιστική εταιρία

Συμφωνία με τη διεθνή ασφαλιστική εταιρία BUPA International υπέγραψε ο όμιλος της εταιρίας Ιατρικό Αθηνών για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του, όπως γνωστοποίησε η διοίκησή του.

Ιατρικό: Συμφωνία με διεθνή ασφαλιστική εταιρία
Συμφωνία με τη διεθνή ασφαλιστική εταιρία BUPA International υπέγραψε ο όμιλος της εταιρίας Ιατρικό Αθηνών για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου και Ιατρικό Δάφνης.

Με βάση σχετική ανακοίνωση, με τη συμφωνία αυτή οι ασφαλισμένοι της BUPA International με ασφαλιστικά προγράμματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης θα έχουν απευθείας κάλυψη από την ασφαλιστική τους εταιρία για νοσηλείες, για πραγματοποίηση ιατρικών επισκέψεων και διαγνωστικών εξετάσεων στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του ομίλου.

Όπως επισημαίνεται, η συμφωνία αυτή έρχεται να προστεθεί σε σειρά συμφωνίες που τους τελευταίους μήνες έχει πραγματοποιήσει ο όμιλος Ιατρικό Αθηνών με μεγάλες ασφαλιστικές, οι οποίες έχουν ως στόχο την αμεσότερη και ευκολότερη πρόσβαση όλων των ασφαλισμένων στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που προσφέρει μέσω των νοσηλευτικών του μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v