Συμφωνία του Ιατρικού Αθηνών με τον ΕΔΟΕΑΠ

Συμφωνία με τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Ασφαλίσεως & Περιθάλψεως υπέγραψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών για το σύνολο των Νοσηλευτικών Μονάδων του.

Συμφωνία του Ιατρικού Αθηνών με τον ΕΔΟΕΑΠ
Συμφωνία με τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Ασφαλίσεως & Περιθάλψεως υπέγραψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών για το σύνολο των Νοσηλευτικών Μονάδων του: Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου και Ιατρικό Δάφνης.

Με την συμφωνία αυτή οι δικαιούχοι-ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ θα έχουν απ’ ευθείας κάλυψη από τον ασφαλιστικό τους φορέα.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας από πλευράς ΕΔΟΕΑΠ η Πρόεδρός του κυρία Ελένη Σπανοπούλου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την έκβαση τον διαπραγματεύσεων και με την συμφωνία συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, καθώς ενισχύεται το επίπεδο και η ποιότητα εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων μας, η διαφάνεια και η διασφάλιση του ελέγχου από πλευράς του Οργανισμού. Με την συμφωνία αυτή αποδεικνύουμε εμπράκτως το ενδιαφέρον μας για την μείωση της γραφειοκρατίας και την αμεσότερη ανταπόκριση στους δικαιούχους κάλυψης όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας .»

Εκ μέρους του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ο κύριος Βασίλης Αποστολόπουλος, υπογράμμισε ότι «Στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών έχουμε σύγχρονη αντίληψη για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών και προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Υλοποιούμε συμφωνίες και συνεργασίες οι οποίες διευκολύνουν την γρηγορότερη και αμεσότερη πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v