ΥΠΟΙΟ: Κανονικά τα νοσοκομειακά της Ασπίς

Οι ασφαλιστικές καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης και εργαστηριακών εξετάσεων ισχύουν στο ακέραιο και οι δαπάνες τους καλύπτονται στο πλαίσιο της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου της ΑΣΠΙΣ λέει το ΥΠΟΙΟ.

ΥΠΟΙΟ: Κανονικά τα νοσοκομειακά της Ασπίς
Οι ασφαλιστικές καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης και εργαστηριακών εξετάσεων ισχύουν στο ακέραιο και οι δαπάνες τους καλύπτονται στο πλαίσιο της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια, αναφέρει το Υπουργείο Οικονομίας σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα αναφορικά με το θέμα της κάλυψης της νοσοκομειακής περίθαλψης και των εργαστηριακών εξετάσεων των ασφαλισμένων στην ΑΣΠΙΣ Πρόνοια, από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνονται τα εξής:

1. Οι ασφαλιστικές καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης και εργαστηριακών εξετάσεων ισχύουν στο ακέραιο και οι δαπάνες τους καλύπτονται στο πλαίσιο της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια. Αυτό σημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι μπορούν, όπως και πριν, να εισάγονται στα νοσοκομεία και να πραγματοποιούν τις εξετάσεις τους χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ έχουν ενημερωθεί τα συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα.

2. Η εταιρία ΑΣΠΙΣ Πρόνοια εξακολουθεί να λειτουργεί υπό τη διαχείριση του διορισθέντος Επόπτη κ. Σπύρου Γριβογιάννη και οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να απευθύνονται από την Τετάρτη 30-9-2009 στην εταιρία για την εξυπηρέτησή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v