Ξεκινά η μαιευτική κλινική του Ντυνάν

Ξεκινά από σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τη λειτουργία της η μαιευτική κλινική του Ερρίκος Ντυνάν, με πολλά ερωτηματικά ως προς τις συμβάσεις εργασίας του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού και την τιμολόγηση.

Ξεκινά η μαιευτική κλινική του Ντυνάν
Ξεκινά από σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τη λειτουργία της η μαιευτική κλινική του Ερρίκος Ντυνάν, με πολλά ερωτηματικά ως προς τις συμβάσεις εργασίας του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού, την τιμολόγηση που θα εφαρμοστεί και βεβαίως τον φορέα που θα τιμολογεί.

Το προσωπικό που θα στελεχώσει τη μαιευτική κλινική έχει ειδοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να παρουσιαστεί σήμερα στο Ερρίκος Ντυνάν, ενώ είναι πιθανόν να υπάρξει και η πρώτη επέμβαση με την έναρξη λειτουργίας του μαιευτηρίου.

Ερωτηματικά εγείρονται από το γεγονός ότι αρκετοί από το ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό που θα στελεχώσουν την κλινική του Ντυνάν είχαν συμφωνήσει με την εταιρία Γαία, θυγατρική της Ιατρικό Αθηνών, η οποία επιδιώκει να δημιουργήσει ως το τέλος του έτους δική της μαιευτική κλινική!

Επιπλέον, νωπές είναι ακόμη οι καταγγελίες του Ιασώ, του Μητέρα και του Λητώ ότι ο ιατρικός εξοπλισμός που είχε παραγγείλει η Γαία παραδόθηκε στο Ερρίκος Ντυνάν, ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν το Ντυνάν τιμολογεί με αντίστοιχους όρους των ιδιωτικών μαιευτικών κλινικών ή με βάση τα δικά του τιμολόγια.

Στελέχη της αγοράς διατυπώνουν τον προβληματισμό τους για το αν έχουν
υπογραφεί συμβάσεις εργασίας
μεταξύ των εργαζομένων της νέας κλινικής του Ντυνάν και του νοσοκομείου, σημειώνοντας ότι το ξεκίνημα της νέας κλινικής περιβάλλεται από αχλύ μυστηρίου.

Η μαιευτική κλινική του Ερρίκος Ντυνάν έλαβε άδεια από το υπουργείο Υγείας προ δεκαημέρου περίπου με αιρέσεις. Η άδεια παρέχεται στο συγκεκριμένο Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, δηλαδή στο Ερρίκος Ντυνάν, και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή να ενοικιαστεί σε τρίτο.

Η άδεια καλής λειτουργίας θα επανεξεταστεί τον προσεχή Δεκέμβριο, ενώ βάσει της συνηθισμένης πρακτικής αυτή επανεξετάζεται μετά την παρέλευση 12μήνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v